שאלה __ טסט

שאלה __ טסט

מה דעתכם ? הכי טוב להתחיל בטסט (ראשונה) או לחכות ולעשות את הטסט אחר כך תודה

אבל היציאה ממשרד רישוי

בכרמיאל כל כך מגעילה לא יודעת האם כדאי לנסות אבל אני מפחדת גם אם נעשה חילוף במגד אלכרום אתחיל את הטסט עם השתלבות כל כך מדאיגה וקשה אנסע ןבעזרת ה" אעבור תודה

ahbarfilez

New member
חח כן

באמת היציאה ממשרד הרישוי פה לא עושה הרבה חשק.... את מכרמיאל? עם מי את לומדת?

לפי דעתי שנייה.

ככה רואים איך הטסטר מגיב לנבחנת הראשונה, על מה הוא מקפיד, מה הוא עושה, כל דבר... וגם לראות איך היא נוהגת, ואז לנהוג יותר טוב מהנבחן הראשון. חחח :)

גילוס

New member
דעתי

האמת שגם אני התלבטי הרבה האם להיות ראשון או שני. אצלנו יש מגרש+מסלול בחוץ. בטסט הראשון אני העדפתי להיות שני במגרש ואז ישר לצאת החוצה (ראשון בחוץ) וזה בגלל שרציתי לשמור על נהיגה רצופה ובזמן שהשנייה עשתה מגרש היה לי עוד 5 דקות להירגע. בטסט השני ששנינו לא היינו צריכים מגרש אלא רק מסלול בחוץ החלטתי להיות שני. האמת שלא למדתי כלום מהטסטר.. הוא העיר הערות לתלמיד שנהג ראשון שצפיתי מראש שיגיד כי ראיתי שהתלמיד עושה טעות עוד לפני שהטסטר העיר.. לצערי להיות שני זה היה טעות במקרה שלי כי זה שהיה ראשון נסע במסלול שאני מכיר בע"פ ואולי אם הייתי אני ראשון הייתי עובר... לעומת זאת ידידה שלי אמרה שהיא הייתה שנייה והטסטר העיר לראשון על זה שהוא עובר לאט מידי על פסי האטה ושהיא נהגה אחריו היא לא חזרה על הטעות.. ככה שזה שנוי במחלוקת יש כאלה שחושבים ככה ויש כאלה שככה... הכי חשוב שתעשי איך שאת מרגישה שיהיה לך יותר טוב.. והרבה בהצלחה!!!!

SolidSnake1

New member
גם לפי דעתי שנייה

לדעתי היציאה ממגרש הטסטים קשה יותר מאשר הדרך חזרה וגם לרוב (ב-90% מהמקרים) רק הנבחן הראשון עושה חנייה (כדי להתחלף) וגם כמובן שתוכל לראות על מה הטסטר מעיר ולהיות מוכן לכך בתורך ולא להיות מופתע מתגובות הטסטר וההתנהגות שלו. כמובן שאצל כל אחד זה שונה.

Yakird12

New member
עדיף להיות שני...

בטסט האחרון הייתי שני ועברתי :]

Yakird12

New member
ראשון או שני...

לכל אחד מהם יש ייתרונות וחסרונות עכשיו נשאר לך להחליט מה יותר מתאים בשבילך . בהצלחה .

גילוס

New member
יקיר צודק ב-100 אחוז.

לכל אחד מהם אפשר למצוא יתרונות ואפשר למצוא חסרונות צריך לבחור מה יותר נוח ואיזה יותר כדאי לך אישית

buda11

New member
ראשון או שני? לא משנה!

מי שיודע לנוהג ינהג טוב בכול מצב. גם אם הוא היה ראשון או שני,הכול תלוי בשליטה ובידע של הנבחן. בהצלחה :)

solee

New member
נראה לי ראשון ...

כשהטסטר עדין לא עצבני על הנהיגה המרושלת של רוב הנהגים

למעלה