שאלה 4

the real flea

New member
שאלה 4

מי את חושבים הגיטריסט ומי הבסיסט הכי טוב שהיה אי פעם??

ג`ימי הנדריקס אלהים

של הגיטרות .. ושאף אחד לא יגיד לי שפטרוצ`י יותר טוב .. פטרוצ`י רק במקום השני .. ואחריהם גילמור .. בבססיטים אני לא מבין ..

deeper

New member
מי זה פטרוצ`י בכלל בדרנים...

איפה שמעתם שפטרוצ`י צריך להיות מוזכר כגיטריסט גדול בכלל. וגילמור הוא אולי יש לו סאונד מיוחד אבל לשים אותו ליד הנדריקס.. זה סוף העולם. אפשר לשים ליד הנדריקס מספר קטן מאוד של אנשים למשל ריצ`י בלקמור או אינגוו`י מלמשטין או טומי יומי או אולי ג`ו סטריאני

S.C

New member
בקשר לflea

אוקיי בגיטריסטים אני לא כל כך מבין , יש כל כך הרבה ... וזה לא התחום שלי אבל בקשר לבסיסטים... בתור אחד שלומד עדיין לנגן שמעתי בסיסטים כל כך טובים שהשמות שלהם לא יגידו יותר מדיי לאף אחד , כי זה לא בסיסטים שתשמעו באמ טי וי או ברדיו והגיוני שלא תשמעו בכלל עכשיו flea בסיסט ענק , המוזה הכי גדולה שלי והלוואי שאני יגיע לשיערות באצבעות ברגליים שלו , אבל הוא לא מהבסיסטים הטובים ביותר עם כל הכבוד...

the real flea

New member
תראה SC...

FLEA זה הבסיסט שאני הכי אוהב, ואגב אני לא MTV בכלל והתחלתי לשמוע רד הוט צ`ילי פפרס לפני כל דבר אחר שקשור לרוק ופני שידעתי בכלל כמה הם מפורסמים, אני גם מכיר המון בסיסטים מצויינים שחלקם אתם בטח לא מכירים, אבל אני הכי אוהב תסגנון של FLEA

wiz

New member
אוף

תפסיקו כבר... מי שלא שמע את פטרוצ`י שיפסיק לדבר סתם. הכי מעצבן זה כל האלה שמדברים באוויר ומדברים שטויות. אני שמעתי כמעט את כל מה שפטרוצ`י עשה בקרירה שלו, יש לי קלטות וידאו וקליפים שלו, ואני יכול להגיד שהוא אחד הגיטריסטים הכי טובים שיש, ושאני הכי אוהב את הסגנון שלו. אבל אני לא מנסה ללכלך ולדבר סתם על אחרים, כי זה סתם פוזה ושטויות !

זו היתה פנייה אלי או משהו?!

או סתם הרגשה שכשאמרת ושאף אחד לא ידגיד לי שפטרוצ`י יותר טוב לא היה מכוון אלי ואני מדמיינת אי אפשר להשוות בין השניים זה סגנונות שונים... נמדריקס הוא מלך לא אמרתי שלא אבל בסגנון שלו רק ופטרוצ`י בשלו ושאף אחד לא יעז לבגיד אחרת כי אז זו בורות לשמה.

the real flea

New member
זה בסד אם אני עונה על השאלה שלי?

אני חושב שג`ימי הדנריקס הוא הכי טוב שהיה אי פעם אבל אני נורא את ג`ון פורשאינטה אם את מכירים וגם סלאש מצויין, בסיסט הכי טוב אני חושב שזה FLEA ויש את הבסיסט של פרימוס שגם עושה דברים ממש יפים

a-MiTReMMuS

New member
הגיטריסט ובסיסט הכי טובים :

גיטרסיט: ג`ון פורשאינטה בסיסט : flea סולן (לא שזה קשור): אנטוני קידיס המללללללללללךךךךךךך aMiT

wiz

New member
לא....

תקשיב ללהקות שעושות מוזיקה יותר מורכבת (כמו Dream Theater) ותראה מה זאת באמת יכולת... ג`ון פטרוצ`י הוא המלך בגיטרה... וג`ון מויאנג הוא הבאסיסט הכי טוב ששמעתי!

Hell is beige

New member
סלאש

כל מה שהוא עשה בגאנז כבר עשו קודם ויותר טוב... אבל ב 5pm הוא באמת שיחק אותה!!! ומי שלא שמע שישמע מהר!!!

rocket queen

New member
סלאש

מה זאת אומרת שמה שסלאש עשה בגאנז כבר עשו קודם ויותר טוב?!!?!?!!?!!?!? הוא אחד מהאנשים שנותנים את השם הטוב למוסיקת רוק!!!הוא זה שעשה חלק מגאנז..אין צמד יותר טוב מסלאש ואקסל!!בלי סלאש אין גאנז ובלי גאנז אין מוסיקה טובה ובלי מוסיקה טובה אין חיים....אז נא להפעיל את המוח הקטן בפעם הבאה שרושמים משהו פה... וד``א מה זה 5pm?

Hell is beige

New member
זה חומר הכי לא מקורי שקיים...

טחנו אותו כבר שנים לפני... תשמע... גאנז עשו מוסיקה מצויינת, אבל לא מקורית במיוחד (מבחינת תכנים כן)... חוץ מCivil war שמפיל אותי מהרגליים כל פעם מחדש אין להם שומדבר מיוחד.. שהירים שלהם נורא טובים, אני לא אומר שלא, אבל לא איזה חידוש שלא היה כמותו באף עידן של המוסיקה המודרנית... ומעריץ של סלאש שלא מכיר את 5pm??? זה ההרכב הנוחכי שלו... הבלוז הכי איכותי שנוצר בשנות התשעים (למרות שהוא לא מתקרב לבלוז של שנות ה60 70...) ושם סלאש באמת מראה מזה גיטריסט מקורי ויחודי...

rocket queen

New member
סליחה...באמת

אני מאוד מצטערת אבל אני לא מדברת כאן בתור מעריצה של סלאש עצמו אלא של גאנז (המדהימים....) יכול להיות שהם לא מחדשים בלי הפסקה אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהיא אחת הלהקות הכי טובות שהיו אי פעם...איפה תמצא עוד להקה שמגיעה לרמה של גאנז או אי פעם תגיע... זה שזה לא הדבר הכי מקורי שהיה אי פעם זה לא אומר שהם לא מחדשים כלום...הם אחד התרומות הכי אדירות שהיו למוסיקת רוק אי פעם...

wiz

New member
ג`ון מויאנג

אני חושב שהוא פשוט גדול, אבל לא שמעתי הרבה באסיסטים אחרים אז אני לא יכול להגיד.

למעלה