שאלה: (3)

שאלה: (3)

אם יש לכם חבר שסוגר ווארט עם מישהי, הוא בחור מצוין, והיא כמו שידוע לא בדיוק `מצוינת` .. מותר להגיד לו את זה?

תלוי מה היא עכשיו?

אם היא כבר עזבה הכל אסור לו לומר כלום...אבל אם יש לה עדיין כל מיני דברים יכול להיות שמותר ואולי אפי` מצוה צריך לשאול אחד שבקי בהלכות לשה``ר.

סתם בישביל הפרוטוקול.. אתה שטן???../images/Emo190.gif

למה יש לך נטיה להרוס שחדוכים??? חכה בסבלנות עד שגם שלך יגיע... ולשאלתך הנוכחית אז לפי דעתי לא, אולי הבנאדם השתנה... אולי הוא כבר יודע על כל מעלליה... אולי .... עוד מיליון ואחד דברים... אז עדיף לשתוק זה החיים שלו ולא שלך!!

אם היית יודעת

{לא משערת,אלא יודעת בוודאות!!!!} שהבחור שחברה שלך מתחתנת איתו אושפז במחלקה סגורה וחי על כדורים לאיזון הנפש אם היית יודעת {לא משערת,אלא יודעת בוודאות!!!!} שהבחורה שבן דודתך מתחתן איתה בוגדת בו או שיש לה קשר עכשווי עם גברים איך היית נוהגת??? איך אני הייתי נוהגת??? לא אומרת כלום לבחור/ה. מערבת בסיפור אדם שאני יודעת שאני יכולה לסמוך עליו שיהי'ה לעזר בקבלת החלטה וששום דבר לא ידלוף ממנו החוצה.

קליט

New member
נראה לי שבקבוקי הוא בחור טוב חמוד

וצעיר -בלי הרבה נסיון חיים. ומעז לשאול דברים שאחרים לא מעיזים . בכבוד !

מסכימה איתך!

וזה מעצבן שאנשים מגיבים פה בצורה כזו.. כשבנאדם שואל משהו הוא מחפש יחס טוב ומתאים.. תנסו להיכנס למצב שלו ואז להגיב. זו לא חוכמה ישר לצעוק ``אתה נורמלי?`` או ``באמת התכוונת למה שכתבת??`` אז לא אני מאושפז ומישהו פרץ לי לניק וכתב במקומי.. באמת! הוא שואל מתוך כאב ומחפש הזדהות ותשובות הגיונית. בשביל שיצעקו עליו הוא לא צריך אותנו.. וזה באופן כללי, לא קשור דווקא לבקבוקי.. שימו לב פעם הבאה..

kiss 18

New member
בואו נסגור את העיניין הזה! חלאס!

ואני לא חושבת שבקבוקוני נפגע...

זה תלוי...

קודם כל זה רק אם אתה יודע בוודאות מכלי ראשון ולא משמועות. דבר שני תלוי מה העניין. אם זה משהו שישפיע על החיים המשותפים שלהם אז יש טעם לומר את זה. וכמובן שכל דבר דורש שאלת רב. דברים כאלו אי אפשר לקחת על האחריות שלנו...

kiss 18

New member
אם זה דבר מהותי

שיכול לגרום לפרוק החבילה אחרי הנשואין, אולי יש מקום להודיע...שוב אולי!! זה נושא מאוד רגיש! בכלל יכול להיות שיש פה את העיניין של לשון הרע, צריך לברר היטב לפני זה. יכול להיות שהיא בכלל חזרה ממעשיה, ואין מזכירים ענוונות ראשונים...אז גם זה יכול ליהיות... בכלל תלוי מה הבעיה. בהצלחה!

דו צדדי

New member
אני כולי נקרע מצחוק..

כשכל פעם מחדש, בקבוקי מצליח לעלות בחכתו, קושיה חריפה ומתובלת היטב.. שכמובן גוררת תגובות נזעמות מצד חברי הפורום.. למעט.. בחורונת החמודה.. שבאופן קבוע חובשת את מגבעת הסניגור.. ומראה לכולנו את הנקודות החיוביות שמסתתרות בשאלה המגוונת.. חן חן לך.. אני באמת מוריד לפנייך, את כובעי המרופט..

חן חן...

זה יעזור מאוד אם גם אתה תצטרף לסניגוריה... ואגב, את הכובע המרופט תשאיר בראשך.. ואם בא לך להוריד אותו אז תחבוש את כובע הסניגור..

למעלה