שאלה 2

ofofofof

New member
שאלה 2

למי שראה/רואה אמריקן איידול ולמי שראה/רואה כוכב נולד (או מכיר): החוקים הם אותו דבר? מה שונה? אני אף פעם לא ראיתי אמריקן איידול, אני רק מכיר את הנושא.... תודה! אופיר

amitooshacham

New member
אתה רואה כוכב נולד?

אם כן, נוכל להשוות ביניהם כי אני לא רואה כוכב נולד אני רק רואה אמריקן איידול

amitooshacham

New member
אז הנה קצת מידע על איידול:

אמריקן איידול זו תוכנית שמחפשת את הזמר הצעיר, הלא מוכר, הכי טוב של אמריקה. יש שלושה שופטים: סימון, פאולה ורנדי. הבחינות מתחילות עם אלפי אנשים, שנכנסים אחד אחד לאולם שבו שרים מול שלושת השופטים, והם מחליטים אם הזמר עובר שלב או לא. מתוך האלפים, בוחרים השופטים בערך 100-150 שיעברו לשלב הבא: הוליווד. המאה שנבחרו באים להוליווד לשיר שוב, ומשם מקצצים השופטים ל32 זמרים. ה-32 האלה מתחלקים לארבע קבוצות של שמונה, ובכל שבוע יש שתי תוכנית: התוכנית שבה שרה קבוצה אחת מתוך הארבע, והתוכנית בה קובעים איזה שני זמרים עולים מתוך ה-8. ככה, שמאז שנבחרים ה-32 ועד שנבחרים השמונה הסופיים לוקח ארבעה שבועות, שמונה תוכניות. אחרי שנבחרו 8 זמרים (2 מכל קבוצה), בוחרים השופטים תשעה זמרים שהיו טובים, אבל לא התקבללו לשמונה הטובים, ומזמינים אותם לשיר שוב. ארבעה מתוך התשעה האלה נבחרים להיכנס ביחד עם השמונה שנבחרו קודם, לטופ 12. מה-טופ 12, כל שבוע יש שתי תוכניות - ההופעה של הזמרים, והתוכנית שבה מגלים מי מהם עוזב אותם. כל שבוע עף זמר אחד, עד שנשאר רק אחד/אחת.. בכל התהליך מאז ה-32, אמריקה היא שמחליטה מי ייבחר, ולא השופטים. השופטים שם רק כדי לתת ביקורת.

ofofofof

New member
אוקיי.....

הטופ 12 גרים באותה דירה ביחד? איך מעיפים? יש 3 מועמדים? זה די דומה אבל קצת שונה. אופיר

amitooshacham

New member
תשובות

כן, הם גרים בדירה אחת. מעיפים בהצבעה, שבה מתגלים השלושה עם הכי מעט קולות, מתוכם "משחררים" אחד בחזרה, ומשאירים שניים. מתוך השניים אחד עף... מה שונה?

ofofofof

New member
מאוד דומה....

גרים באותה דירה -
מעיפים -
דרך העפה והצבעה -
המורים/שופטים מחליטים על ה-3 שהיו הכי פחות טובים בשבוע האחרון, כל אחד מהשלוש שר שיר (גם כל השאר שרים) ובבית מצביעים למועדף מבין השלוש ומי שקיבל הכי הרבה קולות ניצל, ואז נשארים 2, האנשים שנשארו במשחק (כולל מי שהצביעו לו הכי הרבה מהבית) מצביעים למי שהם רוצים להציל ומי שקיבל הכי הרבה קולות גם ניצל, ואז מי שקיבל פחות עף! אופיר

amitooshacham

New member
מוכר לי מאוד!

יש סדרה בריטית שנקראת Celebrity Fame Academy, שהיא עם מפורסמים ששרים.. האם זאת היא, רק בתירגום ישראלי? תן שמות של אנשים שמשתתפים שם ואני אגיד לך אם הם אותם אנשים שהשתתפו בסלסריטי פיים אקדמי..

ofofofof

New member
תוריד את ה-Celebrity ו-../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

אני לא מכיר, אבל ל"כוכב נולד" (המתרגמים הנוראים האלה) קוראים באנגלית fame academy! כנראה שעשו לזה גירסה עם מפורסמים... אם בא לך לראות אז מחר ב-21:30 ב-BBC PRIME. יש את זה בימי שלישי וחמישי ב-21:30 - זה מה שקורה בבית (אקדמיה) במשך השבוע. יום שישי 21:00 - השידור ה"חי" (ככה זה היה בבריטניה) של כל השירים של התלמידים ובסוף השידור מישהו עף... יום שבת 19:00- 2 הפרקים שהיו במשך השבוע על מה שקורה בבית, ברצף. יום ראשון 18:40- שידור חוזר של השידור ה"חי". אם אתה לא תראה וסתם רשמתי את הכל, אז............................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................לא נורא!!
אופיר

Gal6

New member
יש "סטאר אקדמי"

זה צרפתי, זה אמור להיות שם ממש להיט. בן דוד שלי שגר בצרפת, דיבר על זה הרבה

Outlast

New member
לא רואה את שניהם. [ג'ו מיליונר-]

מישהו ראה אתמול? סה"כ סידרה מטומטמת, כצפוי..
בתנאים האלה לא יכול להיות משהו אחר. אוון חמוד. אהבל נדוש, אבל חמוד. עם הכמות פק"צות שם אני לא בטוחה שיהיה קל להסתדר.. אגב, כמה פרקים יש לזה? כבר העיפו שמונה, נראה לי שאמרו שבפרק הבא יעיפו עוד 7..? זה הולך די מהר, לא? (ולא קשור, אבל חשוב- 'מופע שנות ה-70' שולט!)

Gal6

New member
אכן

תכנית דפוקה.. חשבת שיביאו איזה מזדקן קירח עם כרס.. זה היה יכול להיות טוב

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובה לג'ו מיליונר ופיים אקדמי

1) לג'ו מיליונר 8 פרקים אני חושב.... ראיתי (בדרכים שלא אפרט) את פרקים 6-8 ולדעתי הסדרה ממש לא מעניינת, כי הרי הטוויסט ידוע מראש. אולי שווה לראות רק את הסיום (מה שעשיתי כמובן) רק בשביל לראות את התגובות של הבחורות. 2) לא מכיר אמריקן איידול, אבל פיים אקדמי (כוכב נולד) בהחלט ראוי ואני ממש נהנה מזה למרות שלא יוצא לי לראות הכל. לדעתי דייויד יזכה כי הוא הכי מוכשר מהם. מי שמכיר קצת את הבריטים - יש להם פעם בשנה משהו כמו יום טוב שהיה אצלנו שנקרא קומיק רליף. אז לרגל זה עשו פיים אקדמי עם סלבריטאים - קורע ביותר ומי שיכול לראות שייראה. מצחיק ומבדר - לא צחקתי ככה המון זמן. רובי ווקס למי שמכיר, ואולריקה ג'ונסון השבדית החטובה הם שניים מהמשתתפים היותר מוכרים.

amitooshacham

New member
ברור שהורדתי את סלבריטי!

וכנראה שזו אותה תוכנית, רק למפורסמים... בקיצור, נראה לי שגרסת המפורסמים הרבה יותר שווה, כי היא הייתה ממש ממש מצחיקה (רוב המפורסמים היו קומיקאים).. שווה!

LOVEtheMcMAHONS

New member
כוכב נולד סלבס

ראיתי במקרה את הקומיק ריליף שהיה ביום שישי לפני איזה שבוע וחצי, והיה שם את הסיום שהכריזו על המנצח, ולא הבנתי כי אמרו פיים אקדמי וחיכיתי לראות את למאר, איינסלי, שינייד וכל אלה ופתאום הגיעו כל הסלבס...ואז ראיתי שאפשר להשיג את זה וראיתי הכל.... ממש מוצלח. לא יכולתי לצפות ליותר. הפורמט של התכנית עצמו הוא טוב, ובשילוב של קומיקאים ושחקנים הוא ממש שווה.

למעלה