שאלה תמוהה

שאלה תמוהה

שאלתי את עצמי, אם בפורום של מגאלומנים, מישהו פעם המציא תוכנית מעשית והגיונית להשתלטות על העולם גרידא? או שסתם משחקים בו בקקי? או לפחות מישהו ניסה להשתלט על המכולת השכונתית?

רע רע

כי בדרך כלל חסרה היכולת הטכנית לבזוק את החימר כמו שצריך ולהעלות ממנו גורדי שחקים מלאי תפארת וכל מה שיוצא זה סתם התמרחות שגורמת לאמהות עם ילדים קטנים להחליק.

א י ל ה

New member
זהו

שאמהות שמחליקות עם ילדים קטנים על גושים חומים מחוסרי צורה גיאומטרית מוגדרת הם אחד הדברים שמחברים אפילו את הפשוטים שבאנשים למגלומנים שבהם. בעד זה.

קפת

New member
יופי! תודה לכם!

ואחורי זה אנשים באים אלי למסרים ואומרים לי שאני מנהלת חרא חרה פורום. הכל סיטרע אשם.

softy

New member
תגידי

זה חפיפה זה? לחכות לאחורי החגים? אם את מתעקשת להשאר לפחות תחזירי לנו את סיטרא.

קפת

New member
לא לקחתי, נשבעת. זו לא אני.

זה תפוז, המנייקים, שלחו אותו לסדנת ניהול והישרדות במצפה הימים, לסופ"ש ארוך. ראיתם מה זה? אני מנהלת פה כבר חצי שנה, יזמתי והקמתי את הפורום, קרעתי את הישבנים (לא רק את שלי, תירגעו) בימים ובעיקר בלילות, הגיתי, ניסחתי, טרחתי, מחקתי, שיחזרתי, שיקרתי, טוויתי אסטרטגיות, טקטיקות ומניפולציות - ולמי נותנים את הצ'ופר?

הקשרים הקשרים

אין לי מושג מה התהליך המחשבתי שגרם לזה, אבל איכשהו ההודעה שלך הזכירה לי את העובדה שחישבו פעם את המשקל של אנשים רגע לפני ורגע אחרי מותם וגילו שהנשמה שוקלת 21 גרם בממוצע. איכשהו, חרא מתקשר אצלי עם נשמה. היש מושיע בישראל?! יש!?

אותם אנשים

חישבו גם את משקלו של עשן סיגר, בכך ששקלו אותו לפני, ואח"כ איפרו לתוך צלוחית קטנה ושקלו את האפר ואת זנב הסיגר. המסקנה שלהם היתה שאנשים בלי נשמה (מישהו אמר קפת?) יכולים לאצור בקירבם עשן של שני סיגרים יותר מאשר אנשים עם נשמה.

softy

New member
השאלה היא

למה אנשים בלי נשמה [לא אמרתי קפת?] ירצו בכלל לאצור בקירבם עשן של שני סיגרים יותר?

קפת

New member
זו שאלה מאוד חשובה, סופטי

מי אמר קפת? לא שמעתי? יותר חזק! לא שומעים אתכם! אני אין לי לב. ומצפון גם אין לי. נשמה דווקא היתה לי פעם, אבל השארתי אותה אצל איזה בחור. לא זוכרת איך קראו לו. גם תחתונים שכחתי שמה. חדשים. יפים מאוד. באסה.

softy

New member
לא אמרתי קפת!

אני לעומתך דווקא בחור שנותן את הנשמה, מה יוצא לי מזה? אפילו תחתונים של בחורה, שיהיו ישנים, לא חוטיני, מידה אקטסרה לארג', משהו להריח בלילות חורף עגומים - לא יוצא לי מזה.

מה זאת אומרת?

זה במקום נשמה, רק יותר טוב - יותר ריכוז, זכרון יותר טוב, פחות צרות מרגשות לא צפויים והאמת, בתור סטארט-אפ, אפשר להוציא לצוללנים את הנשמה וכך יוכלו לצלול יותר. ובכלל, כדאי להוציא את הנשמה גם ככה ולשלח אותה בבקבוק על פני הים.

הם לגמרי טועים

הניסוח הנכון הוא שאת חרא מנהלת חרא חרא פורום. ואני בספק אם סיטרא כשיר מבחינה שכלית לעמוד למשפט, כך שהאשמה שלו לחלוטין לא רלוונטית.

softy

New member
יש

כל מיני תוכניות מגירה שעדיין נבחנות. אנחנו נוציא אותן בזמן ובמקום שנמצא לנכון.

למעלה