שאלה תמוהה...

דיתוּש

New member
שאלה תמוהה...

הורדתי את השיר Everything's Not Lost שהוא שיר פשוט נהדר
, וחיפשתי את המילים שלו. אבל איכשהו בהורדה שלי, כאילו מופיע עוד קטע. מישהו אולי מכיר? אני אכתוב את המילים (לפי איך שאני מבינה מהשיר) Now I never ment to do you wrong That's what I came here to say But if I was wrong then I'm sorry But don't let it stand in our way Cause my head just aches When I think of The things that I shouldn't have done But life is for living we all know And I don't wanna live it alone ואז הוא ממשיך "and I..." ולא יודעת, זה נגמר. כאילו יש לי שני שירים בשיר אחד. הסבר? מישהו?

המממ

New member
זה מה שקורה כשמורידים שירים!

ולא קונים את הדיסק כמו אנשים מכובדים שאינם גנבים. לשיר קוראים life is for living והוא רצועה נסתרת ב-parachutes, כמו שאמרו לפני, אחרי everything's not lost. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

דיתוּש

New member
סלח/י לי...

אבל רכשתי את הדיסק לא מזמן. אני לא גנבת ולא בטיח. יש לי את הדיסק, אז אני מרשה לעצמי להוריד שירים כי בא לי לשמוע עוד שירים חוץ מקולדפליי (מפתיע!), ולא מתחשק לי להחליף דיסקים על ימין ועל שמאל. אז תעשה/תעשי לי טובה.

המממ

New member
תגובה...

מצטערת אם נשמעתי תוקפנית. אבל אם יש לך את הדיסק, איך זה שלא ידעת שיש כזה שיר...? בכל מקרה, מה לעשות שאני חושבת שמי שמוריד שירים (דיסקים שלמים) הוא בעקרון סוג של גנב בעיני. והרבה פעמים בקאזה ממציאים לשירים שמות חדשים, כותבים מבצעים לא נכונים- בקיצור מטעים את כולם. וזהו. אני מקווה שתהני מהדיסק שלך בכל מקרה. סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה