שאלה תיאורתית

python 4

New member
מוזר ביותר

שורה אחת אתה כותב שאתה מחרים את סייבר, ושורה למטה אתה סוגד לו. עידן, אתה סובל מפיצול אישיות חמוד ביותר. אין תרופה לזה, סורי.

yaarangel

New member
פיצול אישיות *חמוד* ביותר../images/Emo35.gif

ליאור-מה חמוד בזה
וסייבר באמת לא הבנתי למה לך מותר ולנו אסור.פרט נמק והסבר
<למה לצביה יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים..>

python 4

New member
ורדה, אני כבר לא מבין אותך כמו פעם

פיצול אישיות יכול להיות חמוד ביותר, תלוי אצל מי הוא מתבטא.

melindo

New member
עדיין...

גנומים כפי שכתבתי קודם לא ישפרו בהרבה את העולם, סביר להניח שהם יפוצצו אותו לפני המצאת הנורה...כלומר אם אין בינהם גנום אינטילגנטי יותר (שנקרא בשפת הגנומים "מטורף, והוא שווה ערך לאלף אפל) אז הדבר הכי קרוב לנורה שהם ימציאו זה סביר להניח גוש ענק עם 20 ידיות ו50 אגזוזים שאחרי 3 דקות של אור בחוזק של השמש שמעוור כל מי שנמצא בסביבה הוא התפוצץ. בקשר לגמדים, איתם עוד אכשהו יש סיכוי, אני עדיין לא חושב כי בסך הכל הם לא חותרים יותר מידי לטכנולוגיה חדשה, אלא יותר משפרים את האמצעים הקיימים. ובני אדם, שכן הם באמת רוב המכשפים בקרין, באמת לא צריכים למצוא שום צורך בטכנולוגיה עד שהם יפטרו מהקסם.

SaberTooth

New member
גנומים אולי ילדותיים במידה...

אבל זה לא הופך אותם ללא-אינטיליגנטים. Oo ומה זה טכנולוגיה אם לא שיפור האמצעים הקיימים?

melindo

New member
זה לא שהם ילדותיים.

להפך הם בין היצורים היותר בוגרים והיותר אינטילגינטים שחיים בקרין. אם אתה מסתכל בחוברת דרכה לדי אן די הם אפילו מקבלים בונוס לחכמה! הבעיה העיקרית שלהם זה מה שהם עושים עם החכמה שלהם. הם נוטים לחשוב שמ שיותר גדול ונוצץ הוא יותר טוב, והם נוטים להתעלם מסיכוניי חיים...ככה שהיעילות שלהם לא גבוהה במיוחד. בקשר לגמדים, גם אני תהיתי לעצמי כשכתבתי את זה איך זה נשמע. בעיקרון התכוונתי שבמקום לנסות למשל לקחת חץ וקשת ולמצוא משהו יותר טוב ממנו הם ינסו לחדד את החץ יותר. משו בסגנון.

D Elfithh

New member
טוב אבל מה הקטע? גם בעולם שלנו

יחסית לחמישים השנה האחרונות ההתפתחות לא הייתה משו משו .... איזה 4987294867394867987 שנה חיו פה על מדורות ועוד קאקות

Wing Chan

New member
?..

להזכיר לך כמה דברים חדשים הומצאו ושופרו בחמישים שנה האלה? סתם כמה- מטוס הסילון הראשון, פצצת המימן, אינספור שיפורים בכלי נשק ידניים, מטוס הקונקורד הומצא וניכנס לשימוש, השבבים והחלקים החשמליים האחרים הלכו ונעשו קטנים ונוחים יותר לשימוש (מחשב לדוגמא היה פעם בגודל של מיטה) ה-PC הומצא ע"י IBM, מיקרוסופט קמה והביאה איתה מהפכה לעולם המשתמש, ועוד ועוד ועוד.

Knotted String

New member
אולי, בעוד 10 עשורים../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מישהו ימציא אצלם את המנורה החשמלית. אולי.

Blade Of Fire

New member
ובכן.. אהמ.. לא..

מלחמת עולם- מלחמות דרקונים לא מספיק השמידו אותם? טכנולוגיה- לדעתי, כל עוד יש קסם בקריין, אין בדיוק צורך בטכנולוגיה. אומנם אין הרבה מגים.. אבל בכל זאת... לא נראה לי שימציאו את הנורה או את החשמל בעוד כמה מאות שנים.. למרו שלווין בהחלט יכול לעזור לגדיל לוודא את מפותיו... הו וול...

למעלה