שאלה תיאורתית

MadManII

New member
שאלה תיאורתית

אם קו הזמן היה ממשיך בעולם של קריין. האם גם להם היה מלחמות עולם. טכנלוגיהץ ובעיות עם הערבים?

Wing Chan

New member
...

הם לא היו צריכים בעיות עם הערבים, יהיו להם מספיק דוסים שיעשו בעיות. :)

SaberTooth

New member
באופן עקרוני...

אני מאמין שציר הזמן של קריין לא היה מתפתח בדיוק כמו זה של העולם שלנו, אבל מן ההגיון שגם הם היו מפתחים טכנולוגיה.

midnight dragon

New member
אין להם מספיק בעיות../images/Emo15.gif

שאתה מעמיס עליהם גם את זה? לא יפה.
חיחי ראיתם את הסמיילים החדשים לשבועות?

La Gamba

New member
קשה לי להאמין

מכיוון שעד עתה ההתפתחות שלהם הייתה מינמלית

melindo

New member
אם תשאל אותי ההתפחות שלהם דווקא..

דיי טובה...תתחשב בזה שאם אתה מוריד להם את התקופה שמקבילה ל"אדם הקדמון" הם קיימים רק כמה מאות שנים...זה הכל. אבל אני מניח שההתקדמות שלהם נובעת מהמלחמות ההרסניות שפוגועות בכל העולם, ובין היתר אני חושב שהקסם מרסן את הצורך למצוא פתרונות מכניים לבעיות שלהם, כמובן שאם גנומים היו מעט מחושבים יותר אז תוך עוד כמה מאות שנים הם בכיף יעברו גם את הטכנולוגיה שלנו.

SaberTooth

New member
הומ...

כמובן שבחברות שמשתמשות בקסם הוא מטביע את הצורך למצוא פיתרונות טכנולגויים לכל מיני בעיות, אבל יש מספר חברות בקרין שלא כל כך מתלהבות מקסם. למשל, הגמדאים ידועים באי-חיבתם לקסם, והם הצליחו להמציא גירסה פרימיטיבית של מעלית (מלחמת התאומים), שלא לדבר על הגנומים, שאולי לא שונאים קסם, אבל ידועים בפיתוחים הטכנולוגיים ה... הממ. מיוחדים שלהם. אני חושב שעד שבני האדם (אני חושב שהם הצרכנים הכי גדולים של קסם, לא?) לא "יפטרו" מהקסם, הם לא יתפתחו טכנולוגית מי-יודע-כמה, אבל הגנומים בהחלט יכולים לגלות באחד הספרים הבאים את החשמל או משהו.

Knotted String

New member
סייבר, רוצה..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מסרק-מיוחד-מכין-קפה-מגלח-שיער-אוטומטי-לגמרי-שעובד-על-קיטור?

Knotted String

New member
נוע"לניק.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

המילה האחרונה תהיה שלי! שלייי!

midnight dragon

New member
אתה יודע שאתה יכול../images/Emo15.gif

פשוט למחוק את ההודעה שלה, נכון? אחרת יתפתח פה שרשורפלצת ענק

למעלה