שאלה תיאורטית

on the wave

New member
שאלה תיאורטית

שלום רב חברה שאלה שמטרידה אותי בנושא המסחר במט"ח: המסחר בבסחסו הוא מאוד פשוט דרך האינטרנט ברובו פשוט ע"י שם משתמש וסיסמה ומסחר ע"י לחיצה על כפתורים , בוא נאמר בצורה היפוטטית לרגע שמישהו מצליח לגלות את השם משתמש והסיסמה שלכם זר לחלוטין ומבצע עיסקה על חשבונכם ומפסיד את כל כספכם בחשבון. כיצד אפשר להוכיח שזה לא אני סחרתי ? האם מדובר במסחר מאובטח בכלל , למשל חברות הפורקס יכולות לטעון הרי שביצענו עיסקאות כאשר בעצם לא ביצענו איך אנו יכולים להוכיח בכלל משהו מול החברות? בתודה רבה מראש.

Dirge

New member
זה אותו סיכון שתמיד יש באינטרנט

אם מישהו יגלה את הסיסמה לחשבון בנק שלך באינטרנט? אם מישהו ימצא את הכרטיס אשראי שלך ברחוב ויזמין דברים מהאינטרנט? הכל יכול לקרות בעולם, זה קשה לסמוך על האינטרנט, אבל כל חברה שמכבדת את עצמה דואגת להגנות הכי עדכניות. כי כמו שלך יכולים לפרוץ, גם להם אפשר. אני הזמנתי מספיק דברים מהאינטרנט והעברתי מספיק כסף, עוד לא קרה לי מצב שהאקר גנב לי כסף, וליתר בטחון אני משתמש רק בחברות שמתלהבות מההגנות שלהן ומפרסמות את זה בכל מקום. אבל לא כל אחד בוטח באינטרנט החלטה שלך

on the wave

New member
אוקי

אבל אגם אם יש לחברה את ההגנות הכי עדכניות איזה הגנה יש לי שהחברה לא תעשה עלי קומבינה ותעשה כביכול עסקה בשמי? בתודה מראש.

shuval

New member
אם החברה תעשה עליך קומבינה

אז אתה תעזוב אותה ויחד איתך עוד אנשים ובסוף היא לא תתקיים. אז זה לא האינטרס שלה (למרות שכבר קרו מקרים - REFCO למשל). בוא נגיד שרמת הסיכון אצל הברוקרים האלה יותר גבוהה מאשר בבנק.

on the wave

New member
האם יש ביניכם סוחרים

שסוחרים ישירות דרך הבנק ? ולא דרך חברות עושי שוק? האם יש דרך לסחור דרך בנק בארץ ?

raanans

New member
אפשר לסחור בחוזים

עתידיים על מטבעות ישירות דרך CME (בורסת החוזים בשיקגו)

למעלה