שאלה / תהייה

liath84

New member
שאלה / תהייה

היי רותי, זו פעם ראשונה שלי משוטטת בפורום זה. קראתי את הסברייך בנוגע לאותיות. שמי הוא ליאת ורציתי לשתף / להבין את עצמי: אני תמיד חושבת על דברים רעים שיכולים לקרות, לדוג': 1. רוצים לנסוע לירושלים / נתניה עוברת לי מחשבה בראש שיכול להיות פיגוע....ולעיתים אף יכולה לדמיין סיטואציה מה בדיוק יקרה (חס וחלילה!). 2. מחשבה על נסיעה באוטו בנתיב צר - רכב ממול יכול לסטות מהנתיב ולהתנגש וכד'. 3. הילד יכול ליפול ולהפצע, או אף גרוע מכך...... וכו' וכו' וכו'...... אני רוצה לציין שבטבעי אני אדם מאד אופטימי ורואה את הצד הטוב שבאדם ואף מוצאת צדדים חיוביים באנשים, גם כאלה שאחרים מדברים עליהם באופן שלילי. אני בתחילת שנות ה-30 עם 2 ילדים קטנים. בעלת בטחון עצמי והערכה עצמית. אקדמאית, במקצוע ריאלי (ללא ספק), יחד עם זה, מתעניינת בעניין החיים בעולם הבא, תקשור וכד' (לא גיבשתי דעה אם מאמינה בזה או לא, אך מסוקרנת מאד). העניין הזה של מחשבות שליליות מלווה אותי, לעיתים, ברמה יומיומית, אך לא גורם לי לדכאון, או משפיע עליי, מעבר למחשבה עצמה באותו הרגע. לא שיתפתי בזה אף אחד (בעלי, הורים וכד',.....רק את הפורום.....) * סתם רציתי לשמוע דעתך, אם אכן, יש קשר לשם שלי ואיך אפשר לדעת מהו הייעוד שלי? (בתיכון, לדוג', הייתי דמות משפיעה ומנהיגה חברתית, בצבא קצינה.....אח"כ בלימודים והלאה הכיוון השתנה...)

רותי 11

New member
שלום לך liath84

סליחה שלא עניתי לך עד עכשיו. תראי את מציינת שאת מצד אחד מאוד אופטימית ומצד שני יש בך את הצד של הפחדים והמחשבות "השחורות" כמו שאומרים. זאת בעצם המלחמה של כולנו בין הצד החיובי ולצד השלילי שבנו. לשם שלך יש קשר לכל מה שציינת ואני יתחיל עם הפחדים מכיוון שיש לך בשם את האותיות ל' ו- י' הן אותיות שעוברות דרך ספירת דעת שזאת הספירה שיכולה להעלות אותנו לעולמות עליונים או להיפך להוריד אותנו למטה ולהעביר אותנו לעולמות המראה (החושך/אופל) ומי שיש לו את האותיות האלה בשם צריך די להיות במקום של מחשבות חיוביות כדי לא ליפול חזק לפחדים. למרות שהאות ל' היא האות הגבוהה ביותר שיש. בכל מקרה האות ל' שלך מייצגת באמ תאת המקום שמחבק את כולם שעולה ומעלה את האחרים איתו, יש באות הזאת את נתיב האלוהות והאהבה, ועוד משהו שהוא מאוד חשוב לגבי האות ל' היא אות צבירית שזה אומר שמי שיש לו את האות הזאת בשם שלו (רק ב-3 האותיות הראשונות) הוא בא לעשות עבודה למען הכלל, ואצלך זאת האות הראשונה שזה בהחלט אומר שהיעוד שלך זה לעשות משהו למען הכלל זה צו נשמה אצלך באות א' יש את נתיב האמונה, שזה אומר שאת צריכה לעבוד על האמונה בעצמך. והאות י' מדברת -על לדעת להדיל בין הטוב לרע.

למעלה