שאלה...תאמת שתיים

darklo279

New member
שאלה...תאמת שתיים

1.רק עכשיו נזכרתי אבל זה טוחן לי את המוח.בסימס נייט לייף,אז בחוברת הדרכה כתוב שצריך לראות גם את המבנים מסביב נכון?טוב אז אני לא רואה אותם :(:( 2.בסימס גלמור לייף הקירות שלי כאלו אדומים!!כמו הנהר בסימס 2 לפני התוספות,כזה אדום בוהק ואני לא יכולה להחליף את הצבע :( עזרה מישהו וסליחה על הבורות "-"

dompi doo

New member
עונה ל1../images/Emo80.gif

בגדרות צריך לשנות משהו אבל אני לא זוכרת מה אז תכנסי ויש שם כל מיני דברים תקאי ותנסי כל מיני דברים (אם זה לא בתים מסביב אז תחזירי אותם) ולמה הנהר היה באדום?

darklo279

New member
אמ...\:

תודה על העזרה וכשהנהר היה אדום בלי התוספות,סתם כשהיה פשוט סימס 2 אז הנהר היה אדום,וגם הקירות

cecilia L

New member
עונה על 1

בהגדרות תמונה, אאל"ט, יש הגדרה של neighbours. אם את עושה את זה on, את תראי את השכנים.

cecilia L

New member
זה אמור לעבוד

אם לא, יש עוד הגדרה- השמאלית ביותר באותה השורה- שזה הטווח של הנוף מסביב (לאיזה מרחק רואים). תנסי להגדיל את זה עד לארג' או אקסטרה לארג'.

THE ILLEGAL ONE

New member
על 1...לפחות אצלי זה היה ככה

אצלי לא יכלתי לראות את הבתים לא משנה מה שיניתי בהגדות(שיהיה לי אז רק את אוניברסיטה ונייטלייף) אחר כך התקנתי את עונות ועכשיו יש לי את האפשרות בהגדרות.. לפי דעתי בכלל אי אפשר לעשות בנייטלייף אבל אולי זה רק אצלי ככה....

darklo279

New member
אני...

אני רואה את הבתים...אבל מה לגבי השאלה השניה!!!זה ממש מעצבן וכבאר ילדה שאלה פה בפורום...

NלילושN

New member
עונה על 2

כרטיס המסך שלך לא מתאים. גם לי היתה אותה בעיה והתקשרתי להד ארצי והם אמרו לי להחליף כרטיס מסך ולמרות שלא חשבתי שזה יעזור החלפתי כרטיס וזה באמת עזר!

למעלה