שאלה תאורתית ..

guinan

New member
שאלה תאורתית ..

מה יקרה אם נגלה שכולם סיילונים . ומה שידוע לנו כסיילונים כרגע זה גלגול שני של אותה פרשה ? ובגלל זה 'ארץ' נמצא במקום חשאי

tsou

New member
תשובה תיאורטית..

האפשרות שכל בני האדם יתגלו כסיילונים בעבר הרחוק (של הגזע האנושי- שפעם היה תלוי בספינות החיאה לקיומו, עד שהרסו אותן, למשל) נראית לי סבירה בעיקר כתגובה להפיכת הסיילונים הנוכחיים לבני תמותה (על ידי חיסול ספינת ההחיאה). בניגוד לתסריט חד-כווני בסגנון בלייד ראנר בו מגלים בסוף שכולם רפליקנטים.

guinan

New member
בעונה ה3 יש רמז לזה

הטייסת הבלודינית ששכחתי את שמה נהרגה לקראת סיום העונה והופיע בסוף הפרק האחרון , הדבר יכול להיות רק משני מצבים . או שהיא סילונית ה12 או שהאנושות הייתה סילונים בעבר .

tsou

New member
שובה של סטארבק מן המתים

באמת היה נראה כקייז של החייאה סיילונית בזמנו, אבל מכיוון שבינתיים הסדרה מסמנת אותה יותר כמקבילה לבאלתר, כלומר סוג של מקשרת בין שני הגזעים, יותר מאשר כסיילונית ה-12 (מה שיכול להיות גם הטעיה מכוונת כמובן) באמת נותרת בעיקר בינתיים האופציה השניה יש גם עוד עניין, שבסדרת האייטיז סטארבק גם "חזר" לגלקטיקה בצורה מיסטית, באמצעות הבן הרוחני שלו, כלומר שובה של סטארבק גם מתפקד במישור הזה כציטוט לסיום של סדרת המקור. ובמישור הדיאלוג עם סדרות מופת מדביות, יש פה גם קשר חזק לשובו של שרידן מהמתים בבילון חמש.

אילנית99

New member
אני חושבת שזה אכן מה שיתברר

לא ממש הבנתי למה.. בגלל זה 'ארץ' נמצאת במקום חשאי.. מה הקשר? אבל, די ברור לי שבני האדם הם גם סיילונים. אולי מסוג מעט שונה... שיש להם ספינת החאייה אחרת שגם היא נהרסה בעבר הרחוק ומאז הם בני תמותה... הכי מעניין יהיה אם אדמה ימות בציפיה לרוזלין.. ואז יתעורר במקום אחר ... ויבין שהוא ה 12..

ilanbt

New member
מי בעצם ניהל את הלחימה הסיילונית במלחמה

הראשונה? הרי הפחונים והפחונים המעופפים מוגבלים לתפקידי לחימה, מי היו האסטרטגים והגנרלים (שבמלחמה השניה הסיילונים האנושיים (7 הדגמים) מבצעים את התפקידים האלה) הסיילונים האנושיים הרי צצו אי שם ב20 שנה שבין המלחמות?

ilanbt

New member
גם לא היו הייברידים במלחמה הראשונה

מי הטיס את ספינות הבסיס? בכלל כל המלחמה הראשונה יוצרת סתירות...

guinan

New member
בסיום המלחמה היה הייברידים

הם היו צריכים שפני ניסיונות לפני שהחלו את ההייברידים

ilanbt

New member
אבל מי ניהל את הניסויים?

מי פיתח את ההיברידים?

guinan

New member
יש לי שאלה מפגרת ...

אם מבחינה טכנולוגית הם הגיעו לרמה שיכלו למרוד בבני האנוש אז הם לא יכלו לנהל ניסויים ? היום יש מכונות בעלי יכולת פרויקטים מרוכבים רבי שלבים בתעשיה . בספרות ידועה הרבה סיפורים שקיימים 'ישויות' בעלי תודעה עצמית . בסגה של אנדר לאנדר יש 'ידידה' שהיא תוכנה לכול דבר אבל היא ישות בפני עצמה . בסגה של ההיפריון יש גזע שלם שהוא בעצם אוסף בינה מלאכותית .

ilanbt

New member
מי זה ההם שהגיעו לרמה כזו?

או שאולי התשובה לזה תתקבל בסוף הסדרה? עד כה הסיילונים עושים רושם של ניסויי שיצא משליטה.

למעלה