שאלה שתעזור מאוד

ct shmuchti

New member
שאלה שתעזור מאוד

יש לי בעיה שאני לא מסוגל להקליט תופים על המקלדת כי זה פשוט לא נוח. לפני כמה זמן גיליתי מכשיר של "ימהה" שהוא בדיוק מה שאני צריך (dd-55) , מכונת תופים דיגיטלית עם חיבור למחשב. עכשיו בקשר לקיובייס רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המכשיר לעומק ויוכל להסביר לי עליו כי הבנתי שאודיו אפשר להקליט אבל הכוונה שלי היא להשתמש במכשיר הזה כמידי. בקיצור זה מכשיר מעולה לשימוש ואני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה. תמונה של המכשיר: http://www.musikhaus-kreuzinger.de/Onlineshop/images/dd55.jpg תודה מראש אוראל

CrazyOded

New member
אני ראיתי את המכשיר הזה...

לא התעמקתי בו יותר מידיי אני רק יכול להגיד שזה נראה הרבה יותר טוב בתמונות מאשר מה שזה באמת.

SlyStone

New member
אני חושב שאתה צריך לחשוב טוב...

תחשוב טוב אם המכשיר הזה כן יהיה לך נוח... כי לפי איך שזה נראה, אתה פשוט תנגן פה (כמעט) כמו על תופים אקוסטיים, וזה אומר שאתה צריך לפתח טכניקה של תופים... (אלא אם כבר יש לך) וסתם שאלה על המכשיר... "...הבנתי שאודיו אפשר להקליט..."- אתה מתכוון שאפשר לסמפל אליו צלילים דרך מקרופון? זה מגניב... תשלח לי כמה כשתעשה את זה...

ct shmuchti

New member
כמעט 2000 שקל

אני קונה את זה אם אני יודע שזה טוב לי פשוט חוץ מלראות את המכשיר הזה בחנות ולהגנב ממנו אני לא יכל לעשות איתו כלום

dmt4me

New member
לפני 3 שנים היה לי דגם ישן יותר של

ימהה ונהנתי מכל רגע ,לאט לאט אתה מתרגל לתופף עליו ,ומוציא ממנו סטים ממש מקצועיים של תיפוף- אתה יכול לחבר אותו מידי .

למעלה