שאלה ששאלתי

new user

New member
שאלה ששאלתי

שאלתי שאלה לפני 4 ימים ועוד לא קיבלתי תשובה, אני פשוט צריך לקבל החלטה עד סוף השבוע ככה שזה די דחוף לי. הלינק אשמח אם תוכלי לעזור לי כי אני באמת בדילמה כאן. שוב תודה, רן.

אלקטרוניקה

התשובות שקבלנו ממומחים אינן אחידות. בכל מקרה התחומים שצוינו כמבוקשים יותר: מסלול הנדסת מחשבים בקרה אוטומטית ורובוטיקה חומרים אלקטרונים ומיקרואלקטרוניקה אנרגיה ומערכות הספק

new user

New member
"אנרגיה ומערכות הספק"?

תודה על התשובה אבל אני לא מבין איך זה שלאנרגיה ומערכות הספק יש צפי להיות מבוקשים?, כי אני יודע שזה תחום עם מעט מאוד ביקוש כרגע. יכול להיות שהמומחים אצלכם מצפים שחוסר הביקוש ישתנה בגלל שהרבה לא ניגשים לתחום?. ועוד שאלה ברשותך, האם תחום תקשורת רדיו שכולל את תחום ה RF, שכרגע נמצא בביקוש גדול, הולך (לפי תחזיות כמובן) לרדת מבחינת ביקוש?, האם הבועה שלו עומדת להתפוצץ בגלל עודף אנשים שפונים לתחום?. מעריך מאוד את העצות שלכם ותודה מראש, רן.

מה כדאי

שלום לך: אנסה לדרג את הנושאים כפי שאני רואה אותם: 1.מסלול תקשורת מחשבים 2.מסלול הנדסת מחשבים. 3.מסלול תקשורת אופטית 4.מסלול "עיבוד אותות ותמונה" 5.מסלול "חומרים אלקטרונים ומיקרואלקטרוניקה" 6.מסלול " אלקטרואופטיקה להנדסת חשמל אלקטרוניקה-אלאו"פ " 7.מסלול בקרה אוטומטית ורובוטיקה 8.מסלול תקשורת רדיו (כולל את תחום ה RF (אלחוט)) 9.מסלול "אלקטרומגנטיות וקרינה" 10.אנרגיה ומערכות הספק 11.מסלול ביו-אלקטרוניקה לא מדורג מסלול תקשורת העברת מידע (מה זה?) הדירוג שלי אינו אובייקטיבי, אני מוטה לכיוון תוכנה שמעניין אותי באופן אישי וממליץ גם לך להעניק משקל רב לתחומי הענין שלך. כמובן גם שאפשר להחליף בין כל שני נושאים סמוכים בדירוג בלי לגרום לשינוי משמעותי. בניגוד למכון הדסה, אני מפקפק בחיוניות של נושאי זרם חזק, אך להם יש יותר מידע מן השוק מאשר לי.

למעלה