שאלה ששאלתי כבר פעם..

XUXA141

New member
שאלה ששאלתי כבר פעם..

איפה לעזאזל יש שיעורי מאסטר בסלסה קובנית ורואדה? בכל המקומות מקסימום נעצרים על "מיכאלה " כרמה הכי גבוהה וזה מתסכל. ב"ביכורי עיתים" סגרו את קבוצה שש, ובחמש ברק מנסה להעלות קצת את הרמה אבל מגיעים כל מני אנשים שלא מתרגלים ואז הם מורידים את הרמה, ויוצא שאם הוא מנסה ללמד משהו כמו "ליפטון" אז שבוע אחר כך אף אחד לא יודע והוא נאלץ לרדת ל"אבניקו".. איפה יש קבוצה שלומדת וגם מתרגלת ברמה קצת יותר גבוהה? אני מדברת על רמה של "קואדרו" ו"סואבה" ו"ליפטון" וכל מני קומפליקדואים למינהם מינימום.

אולי אולי

יש לימוד בליין הקובני החדש בביילטינו... (ימי רביעי) נראה לי לפי ההיגיון שבערב שינגנו לפחות ברובו מוזיקה קובנית, גם יהיו מספר קבוצות לימוד של הסגנון הקובני.

Twinsen

New member
אפשר לנסות

במועדון הזירה בימי שלישי יש שם כמות אינסופית של תרגילים ברמה 6. לפני שנה כשעוד הלכתי לשיעורים שם הייתי מתבעס כי הייתי שוכח את התרגיל אחרי שעה מרוב שהוא ארוך

Lechko

New member
אכן יש לימוד בבילטינו

רמת המאסטרס בימי רביעי היא מעל לרמה שמלמדים במועדונים בדר"כ, מלמדים דברים שונים לגמרי וכל שבוע יש מדריך אורח: בשבוע הראשון היה איתי אביגדור, בשבוע השני אביב בן ישי, בשבוע שעבר היה קארל (הבחור הקובני שלימד גוואוואנקו), השבוע מגיע לסדנא תמיר (מהפוקוס לשעבר) שמלמד קבוע בימי רביעי... בקיצור, אני ממליץ.. אבל אני חלק מהצוות.

XUXA141

New member
שעה? מיקום? חנייה? גילאים?

האם יש עוד משהו חוץ מקובני?

Lechko

New member
פרטים

הלימוד מתחיל ב9 וחצי, חניה יש שם המון וחינם. מיקום - רח' קרליבך 29 ת"א (הכניסה מהרחוב המקביל - ציקלג). הגילאים נעים בתווך די גדול, קשה לי לשפוט. המוזיקה אך ורק קובנית.

למעלה