שאלה ששאלו אותי...

עכשיו קראת לי " וגו´ " ????????!!!!

Roi inc

New member
אז ככה,

מיידל´ה, להדק חגורות... אני בשלבים המאוד ראשונים של לצאת מהארון וזה גם לוקח לי יותר זמן משום שאני לא בסביבה תומכת. למרות שאני נראה סטרייט וברוב האחוזים גם מתנהג כמו סטרייט, חושבים כאילו לא ארגיש נוח עם מוחצנים. וזה קצת העציב אותי כי אני מאוד רוצה להתערבב בחברה הומואית. בינתיים יש לי ידידה יחידה לסבית וקרובה שהתנסתה... וידידה טובה מאוד- כולם מכירים, גיי פרנדלי במיוחד וגם האימא הלא ביולוגית התומכת של כל הומו - מאי, האחת והיחידה.
בעוד 8 שבועות אני אחזור לחיות לבד בארץ, וכבר תיכננתי לקנות כמה בגדים שיש להם פוזה גאה. מאי הבטיחה לי ללכת לכל המקומות הגאים בתל-אביב, ובכלל אני מרגיש שאני עומד בפני שינוי של לחיות יותר בשלמות עם דו מיניותי. -אפילו שקלתי להשכיר דירה עם הומואים...אבל יש לי בית משלי אז זה ירד מהפרק. אני חושב לקרוא לה תקופת ההומואיות. מה שאני אומר פה בשורה תחתונה- אתה יוצא לסיבוב בעיר, אני בא.
Roi inc

skeep

New member
אז קצת על מה שעובר עליי../images/Emo101.gif

אם כבר משתפכים פה, אז אחרי תקופה רגועה במקצת בפורום, אני קצת יכתוב על מה שקורה אתי. לאחרונה התרחשו ארועים בקצב שקצת קשה לי לקלוט. חלקם טובים וחלקם ממש לא. על הדברים הלא טובים אני יוותר, כי זה קשור אלי רק בעקיפין, ואני לא יכול לכתוב דברים על מישהו ללא ידיעתו. לגבי הדברים היותר טובים, הרי שהעיניינים ביני ובין הבחור שהכרתי לא מזמן מתגלגלים לא רע בכלל. אני עדיין לא יודע מה לחשוב על זה. אני מחבב מאוד את הבנאדם, ונדמה לי שהוא אוהב אותי מאוד (עדיין לא אמרנו אחד לשני שום דבר רגשי מידי)אבל אני לא בטוח לחלוטין אם זה זה או לא. אני חושב שלפעמים גם לוקח לי זמן להבין דברים ולהפנים אותם. בכל מקרה, אני מצוי בתקופה קצת מבלבלת. בנוסף על כל הצרות, היזיזה המסורתית שלי דורשת את שלה (ואני ממש ממש לא מוכן לזה) והיא מפעילה עלי לחצים שחורגים מגבול הטעם הטוב. על זה התווספה בחורה שבאה ללמוד אצלי לפני כמה ימים (שכבר חשדתי שהיא דלוקה עלי) ש"התחילה" איתי דיי באגרסיביות, ודחיתי אותה גם כן לא כל כך בעדינות. עוד יגידו שאני הומו בבית ספר... לעניין דיון הדו מיניות. לפני שנה הייתי דו מיני קלאסי. בשנה האחרונה אני ממש לא. אני מרגיש משיכה גדולה בהרבה לבנים מאשר לנשים. האם יכול להיות שמעצם קיום מערכות יחסים גיבשתי דעה מינית שונה? אני דיי מבולבל מהקטע. משום מה אני היום ממש ממש לא בעניין של בנות. מצד שני מבחינה מינית עם בנים, יש לי עכבות. מה לעזאזל לא בסדר איתי? יכול להיות שנדפקה לי הקופסה? בסך הכל נורא כיף לי עם הבחור החדש שלי. מצד שני כל העיניינים מסביב, כולל זה שלא הזכרתי יושבים לי על הלב. אני מצד אחד רוצה להמשיך קדימה, אולי להגיד לחבר/ים טוב/ים שלי משהו, אבל מה אני יגיד? תשמעו אני דו מיני/הומו? זה גם יהיה כל כך משונה, לא רק להם, גם לי. הכנסתי אסימון הוא מתחיל לצלול, אבל כנראה שמשום מה הוא עוד לא הגיע לקרקע. אני תקוע באיזה אמצע מעצבן ונורא, ואני מתקשה לקבל החלטה (בכלל צריך להחליט?) אוף...אגב, בעניין הארונות. אני מצוי במזווה, אבל החבר האחרון שהיה לי היה מחוץ למזווה, וכך גם הנוכחי. מצד אחד זה גורם לי לקצת עצבנות, מצד שני אני לא מוכן להגביל את עצמי לסוג אחד של אנשים. עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שבתוך תוכי אני מחכה שמישהו יעשה עבורי את העבודה המלוכלכת? בולבול הקבולבול.

סקיפי - צריך להחליט, אבל לא עכשיו

אבל גם לא לדחות את ההחלטה יותר מידי. שיהיה ברור - ההחלטה יכולה להיות שאתה דו-מיני. עד שלא תדע מי אתה ותהיה שלם עם זה, תמשיך לחקור ולנסות עד למסקנה. מנסיוני (כלומר, ממה שלא עשיתי בחיים), אני חושב שהמפתח הוא להיות מוכן לקבל גם את ה"גרוע ביתר", כלומר שאתה הומו במשרה מלאה. ברגע שלא תפחד שזו יכולה להיות התוצאה של ההתנסויות, אני מניח שהעכבות יעלמו בהדרגה. ועזוב אותך מהקטע של המזווה, זה ממש לא רלוונטי כרגע. רק אחרי שתחליט מה אתה אתה יכול להתחיל לחשוב אם לצאת מים הפירורים או להשאר ולכרסם עד סוף החיים. שיהיה בהצלחה, אלאדין (רזיאל ז´קונט)

ושיר קטן שמתאר את המצב

שיר של המלך, כמובן: John, I´m only dancing by D. Bowie Well, Annie´s pretty neat, she always eats her meat Joe is awful strong, bet your life he´s putting us on Oh lordy, oh lordy, you know I need some loving I´m moving, touch me! (CHORUS) John, I´m only dancing She turns me on, but I´m only dancing She turns me on, don´t get me wrong I´m only dancing Oh shadow love was quick and clean, life´s a well thumbed machine I saw you watching from the stairs, you´re everyone that ever cared Oh lordy, oh lordy, you know I need some loving I´m moving, touch me! CHORUS (x2) Dancing, won´t someone dance with me? Touch me! Ohhh!

.m

New member
תשובה קולקטיבית למתלבטים למיניהם

ראשית - תרשו לי להתנצל על הקולקטיביות (אני מוכנה לרדת איתם לפרטים קטנים ואישיים בשרשור המשך...) יקיריי - קשה לי (מאוד) להבין את האובססיה הזאת להגדרה. האם זה באמת משנה אם הכותרת תהיה "גיי" / "דו מיני" / "סטרייט"??? טוב לך עם גברים? סבבה. טוב לך עם נשים? סבבה. טוב לך עם כבשים? סבבה. טוב לך גם עם גברים, גם עם נשים וגם עם פילים? סבבה. ברור ומובן שלהחשף בחברה ש(עדיין) אינה תומכת ב- 100% הוא דבר קשה. לא רק התחום הנטיות המיניות, אלא בכל שונות או זרות. זכרו שחברה מחונכת לנורמות מסויימות, ובידי כל אחד מאיתנו הכח לחנך אותה. אנחנו העתיד. (כבר היום יש פתיחות גדולה יותר לקהילה ההומו-לסבית מאשר לפני 50 או 20 או אפילו 10 שנים) אבל יותר משחשוב לחנך את החברה, חשוב להרגיש בנח עם מי שאתה. טוב לך בארון - סבבה (האמנם יכול להיות לך טוב, כשאתה מסתיר חלק מעצמך וממהותך???) טוב לך להסתובב ברחובות צפת עם חוטיני פרווה ורוד? סבבה. (למה שמישהו ירצה להסתובב עם חוטיני ורוד מפרווה???) ואם לתמצת את הכל - בסוף היום כל אחד מאיתנו הולך לישון רק עם עצמו (ואין זה משנה אם מישהו/י ישן לידך פיזית), אז הקפידו להיות כנים עם עצמכם ולבדוק טוב-טוב מה עושה לכם טוב, ומה גורם לכם אושר. ותזכרו שהכל בר תחליף. גם דיעות, גם הגדרות, גם בני/ות זוג. שיהיה לכם יום של פרחים ופרפרים mai

spainbar

New member
לדודובירד רועי ובכלל....עצוב.../images/Emo7.gif

קודם כל אני עצוב היום, לא יודע למה, נפלה עליי עצבות - כל כמה זמן מצטברת אצלי עצבות מלראות אנשים מסכנים ברחוב, מלראות דברים עצובים, מלחשוב על הבעיות, עד שיום אחד יוצאת כל העצבות מהמחסן. אני אז יגיד רק דבר אחד: לדודובירד, עניין היציאה/ פגישה אנשים שבארון היא בעייתית - אני לא חושב שבמצבך "החופשי" יחסית כדאי לך לפגוש אנשים שבארון - יש בזה אלמנט מאד מאד מעכב. מנסיון מועט יחסית אני יכול להגיד לך שאני לא הרגשתי נוח מהעובדה שאותו אדם רצה לצאת כל הזמן לכל מיני מקומות והסיבה היחידה שלא, הייתה בגללי. אני לא אומר שכל אנשי הארון (אנשי הדממה) סגורים בפניך, אני רק לא בטוח שזה מה שכדאי לך. אני יחזור עכשיו ליום העצבות שלי, (מאי שאבה את כל השמחה ממני, ביום המוצלח שלה... סתם
) ס´

MARMELAD

New member
ספיינבאר להתאפס!

מה קרה? על מה נפלה עליך עגמומית? לא ראית את מאמר הפורום החדש (שני עמודים ד"א).......?

.m

New member
ספיינבר יקירי

שולחת אליך
גדול מלא אהבה. שהמשך יומך ימלא בקרני שמש
mai

spainbar

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo26.gif

למדני אלוהיי, ברך והתפלל על סוד עלה קמל על נוגה פרי בשל על החירות הזאת לראות, לנשום, לחוש לדעת, לייחל, להיכשל

.m

New member
לספיינ´ המשורר

אני מוכנה להתערב שאתה כותב שירים למגירה. אולי תשתף אותנו בחומר מקורי?
mai

למעלה