אז קצת על מה שעובר עליי../images/Emo101.gif
אם כבר משתפכים פה, אז אחרי תקופה רגועה במקצת בפורום, אני קצת יכתוב על מה שקורה אתי. לאחרונה התרחשו ארועים בקצב שקצת קשה לי לקלוט. חלקם טובים וחלקם ממש לא. על הדברים הלא טובים אני יוותר, כי זה קשור אלי רק בעקיפין, ואני לא יכול לכתוב דברים על מישהו ללא ידיעתו. לגבי הדברים היותר טובים, הרי שהעיניינים ביני ובין הבחור שהכרתי לא מזמן מתגלגלים לא רע בכלל. אני עדיין לא יודע מה לחשוב על זה. אני מחבב מאוד את הבנאדם, ונדמה לי שהוא אוהב אותי מאוד (עדיין לא אמרנו אחד לשני שום דבר רגשי מידי)אבל אני לא בטוח לחלוטין אם זה זה או לא. אני חושב שלפעמים גם לוקח לי זמן להבין דברים ולהפנים אותם. בכל מקרה, אני מצוי בתקופה קצת מבלבלת. בנוסף על כל הצרות, היזיזה המסורתית שלי דורשת את שלה (ואני ממש ממש לא מוכן לזה) והיא מפעילה עלי לחצים שחורגים מגבול הטעם הטוב. על זה התווספה בחורה שבאה ללמוד אצלי לפני כמה ימים (שכבר חשדתי שהיא דלוקה עלי) ש"התחילה" איתי דיי באגרסיביות, ודחיתי אותה גם כן לא כל כך בעדינות. עוד יגידו שאני הומו בבית ספר... לעניין דיון הדו מיניות. לפני שנה הייתי דו מיני קלאסי. בשנה האחרונה אני ממש לא. אני מרגיש משיכה גדולה בהרבה לבנים מאשר לנשים. האם יכול להיות שמעצם קיום מערכות יחסים גיבשתי דעה מינית שונה? אני דיי מבולבל מהקטע. משום מה אני היום ממש ממש לא בעניין של בנות. מצד שני מבחינה מינית עם בנים, יש לי עכבות. מה לעזאזל לא בסדר איתי? יכול להיות שנדפקה לי הקופסה? בסך הכל נורא כיף לי עם הבחור החדש שלי. מצד שני כל העיניינים מסביב, כולל זה שלא הזכרתי יושבים לי על הלב. אני מצד אחד רוצה להמשיך קדימה, אולי להגיד לחבר/ים טוב/ים שלי משהו, אבל מה אני יגיד? תשמעו אני דו מיני/הומו? זה גם יהיה כל כך משונה, לא רק להם, גם לי. הכנסתי אסימון הוא מתחיל לצלול, אבל כנראה שמשום מה הוא עוד לא הגיע לקרקע. אני תקוע באיזה אמצע מעצבן ונורא, ואני מתקשה לקבל החלטה (בכלל צריך להחליט?) אוף...אגב, בעניין הארונות. אני מצוי במזווה, אבל החבר האחרון שהיה לי היה מחוץ למזווה, וכך גם הנוכחי. מצד אחד זה גורם לי לקצת עצבנות, מצד שני אני לא מוכן להגביל את עצמי לסוג אחד של אנשים. עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שבתוך תוכי אני מחכה שמישהו יעשה עבורי את העבודה המלוכלכת? בולבול הקבולבול.