שאלה ששאלו אותי...

Roi inc

New member
שאלה ששאלו אותי...

מה זה דו מיני ?! אני למשל דו מיני... יש המון אנשים שזה מקומם אותם ומפליא אותם ובלתי ניתן אצלם לתפיסה, והכי מפתיע - הומואים ולסביות. "תחליט למי אתה שייך,אם אתה עם בנים וגם עם בנות אז אתה חייב להיות הומו בהדחקה..." "אני לא מבינה את התופעה הזאת-דו מיניות..." הומואים ולסביות מצפים להבנה מלאה מהחברה הסטרייטית, אבל רבים מתוכם חסרי פתיחות מינית, ותמהים על תופעת הדו מיניות. אירוניה משהו, לא? דו מיניות היא שהייה על 6-5-4 בסקאלה. לפעמים אתה בארבע ולפעמים על שש, זה תקופתי וזה עונה על צרכים שמשתנים עם האירועים שחלים עליך. יש חודשים שלמים שאני נמשך בעיקר לבנות ואחריהם חודשים הפוכים. גברים עונים לי על משהו שנשים לא יכולות ונשים על מה שגברים לא. נודה בזה - זה בעייתי. אז עם איזה מין אני נשאר בסוף בזוגיות? הומו יחייה עם גבר, לסבית תחייה עם אישה... אני כנראה אחייה עם דו מינית, או דו מיני. בכל אופן, זה לשמוע ללב במה שנוגע לאהבה ומשיכה, אני נמשך קודם כל לאנשים... בזמן האחרון אני רוצה להתנסות בזוגיות עם בן, מצד שני אני יודע שאצטרך לשכב גם עם בנות - כי אני אוהב את זה גם. אולי הפתרון שלי זה שלישייה?! או שתי מערכות יחסים חופפות?? זה באמת מורכב, ככל שיותר מפענחים את זה זה מסתבך, תודה ששאלת... בשורה תחתונה אני שמח שאני כזה- לדעת שני עולמות שונים. כמו דו חיים (
), דו מיני (
)... אוהב אתכם מאוד... Roi inc

spainbar

New member
רועי, אתה תסלח לי אם אני יאמץ

אותך בתור "תאום" סייבר שלי? טוב, האמת שאני לא צריך את אישורך, זה קרה. :) ס´

תחשבו טוב טוב קודם

אם תהיו תאומי-סייבר, אזי סייבר-סקס ביניכם יהיה סייבר-גילוי עריות. אתם בטוחים שאתם מוכנים להתמודד עם המשמעויות של זה?

רועי,

א. תודה על המסר. דיכאת אותי עד עפר אבל כוונותיך טהורות וזכות הן. (אל תיקח ללב, בזמן האחרון כמעט כל מסר שאני קורא מדכא אותי. חוץ ממסרים של אחד שלא נסגיר את שמו (ספיינבאר יכול לנחש) שמראים שיש מישהו אפילו יותר פאתטי ממני). ב. לגבי חוסר הפתיחות של החברה ההומו-לסבית לנושא הדו-מיניות. לפני כמה חודשים קראתי ב"זמן הוורוד" (האמת שקראתי לפני שבועיים, אבל הגליון יצא לפני כמה חודשים) מאמר בנושא. התאוריה היא שחלק ניכר מההומואים עברו שלב בו הם הגדירו את עצמם כדו-מיניים לפני שקיבלו את עצמם כהומואים, וזאת עקב כל הפחדים וההדחקות שאנחנו מכירים מהחברה ההטרואית (טפו). הומואים אלה רואים אותך כמי שנתקע בשלב המעבר, כלומר מישהו שלא היה לו מספיק אומץ לעשות את כך הדרך. כאמור, אין לי שום מושג בנושא, אני רק מצטט. כיף לדעת שאתה אוהב את העולמות הכפולים שלך. אני בשמחה הייתי מסתפק באחד. כל אחד. מאחל לך ליצור שלישיה רומנטית ואז לבוא לישראל ולנסות לרשום את זה בתעודת הזהות. תהיה כוכב ה talk-shows. אה, כן, ואל תערב את עוגי
בזה. קח
במקום. (שים לב לשנינות: דובי = דו-מיני + בי-סקסואל). לחיים! (או במקרה הנוכחי שלי, סאלוט!)

Roi inc

New member
אלאדין...../images/Emo26.gif

, שתהיה שמח.
, מוקף בחברים.
, נגד דיכאון.
, שתרגיש מלך ליום יומיים.
, שכל יום יהיה יפה. ותמיד תמיד
תמיד... אני פה בשבילך, מבטיח לנסות לא לכתוב יותר הודעות מדכאות... באהבה Roi inc

תודה !

קבל
ו-
. אגב - ההודעה לא הייתה כל כך מדכאת, אך במצבי אתמול בשעה הזאת הייתי פורץ בדמעות גם מסרט של מונטי פייטון.

לירוי25

New member
אז מה הבעיה טרם הבנתי?

אתה אוהב גם בנים וגם בנות? לבריאות! צא מקטע של הדירוג והסקאלות למיניהן כי זה הכל שטויות! לך עם מה שטוב לך, תתעורר בבוקר עם מי שבא לך והעיקר שתיהיה מאושר! הקהילה בארץ לא תמיד מקבלת את העניין אבל אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד חוץ מאשר לעצמך! שלך, לירוי

Roi inc

New member
לירוי מאמי...

אתה חייב להפסיק להשתמש במילה לבריאות, זה של נשים שנולדו בשנת 1940. לרוב סבתות טירוניות שמשתמשות במושג הזה כפיד-באק על פלוצים שנכדיהן תוקעים בלי לשים לב. בכל אופן הבנתי את מה שאמרת וברור שרק מה שטוב לי...
. Roi inc

לירוי25

New member
ROI עיניים שלי...

כל כך הצחקת אותי עם הקטע של הסבתות שבשבילך אני מוכן להשתדל...למרות שאני חצי פולני וזה בדם שלי..

.m

New member
יקירי,

אולי כדאי להתחיל מהמשפט "אני רוצה להתנסות בזוגיות" בלי קשר למין של הפוטנציאל?
אתה יודע שהכל מאהבה.
mai

Roi inc

New member
תגידי מאי, ../images/Emo5.gif

תמיד תהיי שם בשבילי, להזכיר לי את הפחדים והבעיות שלי

.m

New member
בודאי...../images/Emo140.gif

יקירי - חשבתי שאתה כבר מבין שאני תמיד אקפיד לשקף לך את עצמך. בדיוק כמו שאתה משקף לי אותי. זה תפקידן של מראות... מצטערת שפיספסתי את השיחה שלך אתמול. הייתי עסוקה
ו-
אוהבת אותך mai

אני במוד של ציטוט שירים היום

שיר יפהפה באמת: I´ll be your mirror by Lou Reed and the Velvet Underground: I´ll be your mirror Reflect what you are In case you don´t know I´ll be the sun The wind and the rain The light on your door To show that you´re home. When you think the nights as in your mind Bent inside, you´re twisted and unkind Let me stand to show that you are blind Please put down your hands, cause I see you. I find it hard To believe you don´t know The beauty you are But if you don´t Let me be your eyes A hand to your darkness So you won´t be afraid. When you think the nights as in your mind Bent inside, you´re twisted and unkind Let me stand to show that you are blind Please put down your hands, cause I see you. I´ll be your mirror I´ll be your mirror I´ll be your mirror. נ.ב. מאי - היה שווה?

dodobird

New member
אוקי- רועי, ספיין וחברים:../images/Emo4.gif

בד"כ נראה לי שאני לא ממש ברור, בפעמים המעטות שאני כן כותב משהו שחשוב לי ולא סתם מתלהב משרשורים מגניבים (אבל לירוי וספיין ממש עשו לי את זה
) אבל יש לי שאלה אליכם, או יותר נכון מצב שאני רוצה להציג ושאול את דעתכם עליו.ננסה להיות ברורים. נראה לי, שבעצם מהרגע שבחרתי "לצאת" (בטוי שנוא
, הרי כל מה שקורה זה שאנשים קרובים לי יודעים ולא אכפת לי כ"כ מי יודע ומי לא, אני לא אקטיבי ב´הפצת הידיעה´, נהפוך הוא, אני רואה את עצמי כדי...אממ.... סולידי?), כל סקאלת האנשים מ"סוגם" של ספיין, רועי וכו´, כלומר חבר´ה שבתכלס יכולים להיות ממש ממש אחלה, אבל דו, או בארון חלקית, או לא יודע מה, נסגרה בפני. כלומר, לי למשל יש בעיה לצאת עם מישהו מוחצן. זה לא נעים לי. לא יכול להתחבר לזה. אבל התחושה שלי שלמרות שאני לא מוחצן, אני מסווג אוטומטית לאנשים שהם לא בארון, אולי אוהבים את הסצינה התלאביבית, (מה שאני לא) ואולי גם, במיוחד אם זה מישהו שלא מכיר אותי, נתפס כמוחצן. וכשקראתי את ההודעות שלכם, כלומר של רועי וספיין, עברה בי התחושה המעיקה משהו שזהו- אין מצב שאנשים כאלה יתקרבו אלי, הם ירתעו מראש, ולו רק בגלל העובדה שאני "לא בארון" (אוף, שובפעם
). לא יודע, זאת הודעה די ארוכה, פשוט זה "ישב" עלי היום, די מעיק
טוב די, תגידו מה דעתכם
גלעד

dodobird

New member
ואגב,

ברור הקטע של ההכללות והסטריאוטיפים. אל תגידו לי "אל תחשוב ככה", פשוט כי מה לעשות, אנשים בד"כ כן...

קראת לי " וכו´ "? נעלבתי ../images/Emo8.gif

אני לא ממש בסצנה, אבל לא נראה לי שאנשים ירתעו מכיוון שאתה לא בארון. נו טוב, חלק כן, אבל מהודעות שקראתי בפורום יש ים של אנשים שדווקא מחפשים מישהו כמוך (בגדול). לא צריך להעיק. תרגיש טוב. אלאדין (A.K.A. וכו´)

dodobird

New member
אתה לא וכו´ נשמה ../images/Emo13.gif

אתה אדם בפני עצמו אדם הוא רק אדם וגו´ אני לא זוכר את המילים, גוועלד (
)

למעלה