שאלה שקשורה בערך

מיצי007

New member
שאלה שקשורה בערך

לנושא המרכזי של הפורום.... קודם כל,שלום לכולכם הייתי מסתובבת כאן כחברה פעילה שהפורום ממש נפתח אבל לאט לאט יותר הפכתי לצופה מן הצד. היי נעמה
היום חברים יקרים ראיתי קולד מאונטן,ואני בטוחה שכבר דיברתם על הסרט הזה מספיק כאן ואני לא רוצה לעשות בלאגנים ולפתוח דיון חדש על זה,אלא רק לשאול שאלה קטנטונת. הסרט אגב ממש טוב,לא הרגשתי שעברו שעתיים וחצי או פחות... עכשיו השאלה,ואולי היא תהווה ספוילר לחלק מכם שלא ראו את הסרט אז הנה הסימן
בקטע שאינמן ואיידה "מתנים אהבים"
(איך אני אוהבת את הביטוי המטופש הזה) יש עירום,השאלה היא האם זה העירום של ג'וד וניקול? אני אישית יותר מתעניינת האם הישבן והגוף העירום החסון שנראה הוא של ג'וד או שמדובר בכפילים בחלק מהעניין? ואתם בתור מומחי ניקול קידמן יכולים להשיב לי על השאלה בתקווה...רק שלא יצא מכך שאני חרמנית או משהו כזה....

ערן1987

New member
כן,זה הם

ניקול הופיעה בעבר בעירום מלא("עיניים עצומות לרווחה")ואם אני לא טועה גם ג'וד("תקנות בית השיכר").. ואם זאת הפעם ה-1 שהוא התפשט לגמרי,אז חן חן לו ואגב,יצאת קצת קצת חרמנית.. אבל נסלח לך

shiray

New member
חחח ועוד פרט קטן

שדי יוציא את ניקול חרמנית, אבל מדובר בג'וד אז לגמרי אפשר להבין אותה. בקיצור במקור הסצנה הייתה אמורה להסתיים בנשיקה שלהם אחרי שאדה אומרת מליון פעם "אני אתחתן איתך" ואז פשוט היו עוברים ליום למחרת כשהם מתנשקים מחוץ לבקתה. בקיצור הסתיימו להם הצילומים ואז ניקול העלתה את הרעיון של הסצנה ההיא כי היא אמרה שזו סצנה מאוד משמעותית כדי שיבינו מה קורה וכל זה... והאמת שלמרות שממש לא אהבתי את איך שהסצנה ערוכה, עדיין לדעתי זה היה נראה יותר מדי כאילו חתכו את הסצנה ההיא אם היא לא הייתה (כלומר היו מרגישים לגמרי שמשהו חסר שם).

מיצי007

New member
אני יודעת שניקול הופיעה בעירום

בעבר...דההההה..... וג'וד לאו לא שיחק בתקנות בית השיכר,זה היה טובי מגוויר-אבל זה כבר עניין אחר. וזאת גם לא הפעם הראשונה שהוא התפשט-הבנאדם בריטי,הם מתפשטים שם על ימין ועל שמאל. ראה ערך יואן מקגרגור
. הוא פשוט היה שזוף ומוצק יותר,מה שגרם לי קצת לתהות. והקטע שאני אצא או לא אצא חרמנית היה בציניות,אני יודעת שאני חרמנית....

shiray

New member
חחחח וכמו שאמרתי

אפשר להאשים אותה??? גם אנחנו רוצות את ג'וד אבל זה לא עוזר לנו. וד"א יואן מתפשט במלא סרטים מסיבה שאני אישית מאוד מעריכה אותו עליה- הוא אומר שזה לא צודק שכל הזמן רק דורשים מבנות להתפשט, ושכל שחקנית חייבת להתפשט מתישהו כדי להצליח...

ערן1987

New member
נראה לי שבנות רק מרוויחות מזה

אה שירה?
עוד 4 ימים הטיסה!! וויפי!

shiray

New member
נבהלתי לרגע

חשבתי שאתה מתכוון לזה ש95% מהשחקניות מתפשטות בשלב כלשהו בקריירה שלהן.... עד שנזכרתי שהנושא הועלה בגלל יואן. למרות שהסרט איתו שהכי חרשתי היה מולאן רוז'... והאמת שעירום בסרטים לא ממש עושה לי את זה חחחחחח ואיזה כיף לך!!!!! התחלת לעשות רשימה של מה שצריך לקחת?

ערן1987

New member
אני לא

אמא שלי כן,איזה פולנייה היא!!!(והיא בכלל נולדה בארץ לאבא רומני ולאמא הונגרייה) היום אבל סידרנו את הבגדים ורציתי איזשהו בגד שאני ממש אוהב ולקח לי זמן לשכנע אותה כי הוא יחסית דק ו"אתה תקפא שם,יהיה לך שם קר!" היא רוצה שאני אקח איתי איזה מעיל גדול במטוס כי כשאני אצא ממנו(כלומר,כשאני אגיע ללונדון)אז אני אקפא(אני דיי רגיש לקור.. אני יכול לקפוא בכל מקום,אפילו בבית שלי וכשקיץ אני אקפא למוות) מה היא רוצה שאני אקח איתי מעיל של טונה? איפה אני אשים אותו? ג'יש!!.. הרגע היא עברה לידי ואמרתי לה שאני לא רוצה והיא "חח,היית רוצה! אתה חייב".. גררר,מעצבנת היא!!!

shiray

New member
חחח

האמת שאני עושה את הרשימות האלה מהסיבה הפשוטה שכמה ימים לפני טיסה אני רק חושבת על זה ורוצה כבר לטוס, ולהתחיל ממש לארוז בפועל זה מוגזם אז אני עושה רשימה כדי להרגיש איך זה מתקרב... ואני תמיד רבהעם אמא שלי עם מספר הג'ינסים שאני לוקחת... והאמת-שקר בלונדון. לפני כמה שנים טסתי עם המשפחה (טסתי גם בחופש האחרון אבל אז היה שרב) ובאתי עם חולצה קצרה כי היה קיץ ופתאום התחיל גשם ומתי מקור, אבל אז פשוט קניתי שם מעיל... חחח. ומה יקרה כבר במקרה הכי גרוע- תיקח מעיל ולא תלבש אותו? חפיף... אתה טס ללונדון!!! תגיד "כן אמא כן אמא" ויאללה לטוס!

ערן1987

New member
חחחחח

אבל זה מעיל גדול שתופס מקום,איפה אני אשים אותו? אני יודע שבאפריל יש ממוצע של כ-9 מעלות ביום(!!!)ושם זה עם גשם וכו'.. תראי את הטמפ' שם בימים הקרובים ע"פ וואלה.. אני אקפא!!!!!

למעלה