שאלה שעלתה

שאלה טובה

שלום, דבר ראשון אני והאקסית שלי דנים בשאלה הזאת מאז שנפרדנו לפני ארבעה חודשים. הסקס בנינו היה מדהים והייתה המון תשוקה.. הסקס בנינו יהיה מדהים גם עכשיו כשהאהבה נגמרה והרגשות קיימים.. היא מפחדת שזה יבצבץ החוצה- אני יודע שאצלי זה יבצבץ וזה ידגדג וזה יבלבל וזה יתסכל אבל לא אכפת לי.. סקס עם אהבה בלבד !! זה מה שהיא אומרת ואני מסכים איתה !! יש לעשות סקס רק מתוך אהבה אשה היא לא רכוש אלא אם הייתם יחד לפני.. :) עדו.

taz512

New member
ברוכים הבאים

לאוהב יקר ולאלי אהרונוב ברוכים הבאים, כיוון שזאת הפעם הראשונה שאני רואה אאתכם פה אז נהרוג שתי ציפורים באבן אחת. (בחיים לא הבנתי את הביטוי הזה, אני רוצה לראות את האנשים שמצליחים להרוג ציפור אחת עם אבן אחת, אולי יהיה אפשר עם תהיה אבן גדולה מאוד מאוד, והציפורים קטנות ועומדות במקום ואז מועכים אותן.) טוב חזרה לנושא. ברוכים הבאים לפורום, בבקשה הקפיצו אותכם לנוירמטר הקרוב לבדוק את המצב רוח הכללי, את דמי החבר לשלוח מהר מהר לפני שנת המס החדשה. והנה האייקונים שלכם. של אהוב יקר:
ושל אלי אהרונוב:
טאז, השד והציפורים

מה עדיף ???

אם לבחור בין השניים ? אז... סקס בלי אהבה... ולמה ?? אני מעדיף את הסקס בלי אהבה עד שהאהבה תגיע. ובהתחשב בזה שמדובר באהבה / סקס בין בני זוג - אז... כמובן שסקס בלי אהבה תופס חזק... אהבה בלי סקס - זו לא אהבה...

yupy9

New member
הצעה...

אני חושבת שבשביל לחדד את הדילמה- היתי מציגה את השאלה כך- בהנחה שמצאת את אהבת חייך, ואין מצב לאהבה גדולה מזו- ואז (לא עלינו) אחד מבני הזוג נפגע אנושות ולא מסוגל יותר לקיים יחסי מין... מה תעשה?! תשאר איתו- כי האהבה ביניכם זה הדבר הכי מדהים שנתקלת בו במהלך חייך, או שתעדיף לעזוב, ולבנות את חייך עם מישהו שנגיד לשם העניין מעוניין בך- אבל אתה- ממש לא... רק מה- הסקס?! - הכי טוב שרק יכול להיות ...

nutmeg

New member
ואני מציעה

לך לחשוב איך היית מרגישה אם את היית זו שעוברת תאונה ואהוב ליבך היה "צריך" לבחור אם להשאר איתך או לעזבך ולבנות את חייו. אני מאוד מקווה שאף אחד מאיתנו לא יעמוד בבחירות כל כך קשות בחייו - במדה וכן, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מתייחסת לאנשים כאילו היו צלחות סדוקות. לא זורקים אנשים מהחיים שלנו בגלל שנהיו פגומים משהו! ואם זה היה ילד שלך? או הורה? למה פתאום כשסקס מעורב בעניין שוכחים שקודם כל אנחנו בני אדם?

yupy9

New member
אין לך כל צורך לשכנע אותי...

לי זה ברור שהיתי בוחרת באהבה, ואני חושבת שמי שמעיד על עצמו שהוא היה בוחר בסקס- לא ידע אף פעם אהבה אמיתית מהי... (אבל זאת רק דעתי...)

PooKiPsiT

New member
לא לעזוב!!

אם זאת אהבת חייך הוא/היא יתנו לך בחיים סיפוק גדול הרבה יותר מסקס, גם אם הוא הכי טוב שאפשר! וחוץ מזה, יש מספיק דרכים להיות מסופקים ממין גם בלי חדירה! רק צריך דמיון...

taz512

New member
ברוכה הבאה

וואלה יש לי שבוע עמוס בברכות. אז ברוכה הבא, בבקשה להתפקד ליד גובה הכספים הקרוב ולהפקיד את דמי החבר היומיים. לא לשכוח לבדוק כל חמש דקות את הניורמטר, למקרה שבטעות הוא ישתנה ואז נהיה כולנו בצרות. בעיות!!! להביא לפה והרבה, כי כתוב כל המרבה הרי זה משובח. והנה האייקון שלך כמובן:
טאז, השד והברכות

PooKiPsiT

New member
במילה אחת - הא?!?!?

סליחה על הבורות אבל זאת פעם ראשונה שכתבתי בפורום הזה.. חפיף! העיקר ההומור
נ.ב. למה דוקא תמנון?? ואם אני רוצה להיות
?

taz512

New member
טוב הסבר יותר רציני.

תני קפיצה למאמרים. שם יש מאמר המסביר מה זה הניורמטר. כל איש, אישה, ילד, ילדה, כלב, כלבה וחתול רחוב ממוצעים צריכים לדעת. דמי חבר על שימוש בפורום צריכים להישלח למנהלת הפורום הלו היא אפי יקירתנו. זה סמטת המתנקשים ששמאות שישים ושש, דירה שש. לשלוח בשטרות לא מסומנים בבקשה. ואת האייקון לא ניתן להחליף, יש מידה מסוימת של הקצאות שאי אפשר לעבור אליהן. אין מה לעשות זה החוקים. טאז, השד וההסברים

טאז, לבי עליך

לא מספיק שחייך אינם חיים בזמן האחרון, אתה גם מוצא זמן להעניק תשומת לב לחברים החדשים... אין מילים בפי, ולפיכך החלטתי לדון עם מוישה (קצב) בהזדמנות הראשונה, על מנת להעניק לך את פרס ישראל ביום העצמאות הקרב עלינו לטובה.

taz512

New member
כמו שכבר אמרתי

אני את התפקיד שלי לוקח ברצינות. גם עם זה חצי ראש גדול כי זה רק חצי שבוע (בזיון) אתמול למשל בצהריים היה מצחיק כשכמעט הלכתי מכות עם מישהו בכנס על מחשב כי הייתי צריך להיכנס ולברך חדשים. ואת הפרס לרשום לכבוד טאז בר, שד טאשמני בע"מ. אני קובע סטנדרטים חדשים לתפקיד
ותגיעי כבר לצ´אט. טאז, השד והתודות

ברק א.

New member
סקס בלי אהבה .

למה ? מהסיבה הפשוטה שבמצב של אהבה שאין בה סקס, תרצו או לא , בשלב מסויים האהבה נגמרת . כמה שתהיה גדולה , כמה שתהיה מדהימה , היא נגמרת . בסקס בלי אהבה אתה מקבל את הצורך הגופני שלך , ומזה אתה גם יכול לפתח ולקבל את הצורך הרוחני שלך , קרי אהבה . האמת ? זה בלתי אפשרי לחיות עם מישהו שאוהבים בלי סקס . לא משנה כמה אוהבים . לבני אדם יש צרכים , וכשהם לא ממולאים ע"י האדם שאנו אוהבים , בסופו של דבר תבוא הבגידה . למה להיכנס לזה..?

זה נכון חלקית

הצורך בסקס הוא צורך ככל צורך אחר. כל אחד זקוק לחום, אהבה וסקס, שהוא חלק בילתי נפרד מזוגיות בריאה. יש כאלה שיכולים להדחיק צורך זה בגלל נורמה חברתית ותרבותית. אלה שחיים בלי סקס זמן רב, בסופו של דבר יחפשו זאת במקומות אחרים. האינסטינקט הראשוני של האדם הוא פורקן ליצרים. ככה אנחנו, אגוצנטריים. השאלה היא איזה יצר חזק יותר: היצר לזוגיות, אהבה, ביטחון - בלי סקס. או פוקן היצר המיני וויתור על האהבה... כל אחד מאיתנו שונה.

maxxx2

New member
חחחחחחחח

השאלה מטומטמת, והתשובות עוד יותר. אין לכם מה לעשות?!

../images/Emo23.gif../images/Emo88.gifבפה ולב מלא וכנה העדיפות

היא לא-ה-ב-ה !. זה נושא קצת כאוב אצלי כרגע, בגלל שבתקופה זת אין לי לא את זה ולא את זה. סקס - אין לי, מבחירה, ואהבה - אין לי, מבכירע. אבל, בכל זאת, מי שרוצה להבין למה אהבה לדעתי יותר חשובה ועדיפה על סקס, שיציץ בציטוט הנבחר בכרטיס שלי. נוסף על כך, תחשבו גם כמה נדיר למצוא אהבה, אבל אהבה אמיתית, במלוא מובן המילה, וכמה לא נדיר זה למצוא סקס, מכל סוג ותבינו בעצמכם.

מאלונקה

New member
אז כך.

אני חושב שאהבה בלי סקס זה דבר נורא נורא קשה . כשאתה אוהב מישהו ואתה לא יכול "להיתמזג " איתו אתה פשוט מפסיד חלק גדול מהזוגיות :(, ממה שאמור להיות (אהבה מושלמת) ,כמובן שיכולים להיות דברים חילופיים . אבל! כשעושים אהבה (סקס) , זה דבר פשוט !!! אין לתאר. אני מתקשה לראות את עצמי עונה על שאלה שכזו , אני מקווה שאף אחד לא יצטרך. זו שאלה לדעתי פשוט קשה מידי (עם כול "הכבוד" לאהבה או לסקס). בלי שניהם זה ממש קשה. אני נורא אוהב את חברה שלי ,מאוד !!! אם יקרה לה משהו אז אני אשאר איתה , אבל אני לא מקווה שיקרה אני אוהב אותה איך שהיא . וני מקווה שלא יקרה לי כלום , ואם כן אני אגיד לה ללכת שתוכל לקבל את הכול , כל ה"טעמים" סקס אהבה .. הכול. לא חושב שארצה לראות אותה כך , היא תרצה להיתפרק או פשוט לעשות אהבה ... ואני לא אוכל להביא לה את זה :( לא ארצה לתת לה חיים שכאלה . כול אחד צריך את זה , אז היא תישאר איתי חודש חצי שנה או אפילו שנה . ואז? מה איתה היא לא תירצה לעשות זאת לעולם?? (בטח שכן). אז מה לכבול אותה כבר עכשיו?? או לחכות שנה ולהבין שזה רק גורם לה לסבל.

למעלה