שאלה שעלתה פתאום

Skate is Back

New member
שאלה שעלתה פתאום

למישהו יש מושג מה זה לעזאזל הציור המוזר על העטיפה של "incesticide" שמעתי שקורט צייר את זה?נכון? ומה זה אמור להביע? ומה זאת הדמות המוזרה על העטיפה של in utero? איזה עטיפה אתם הכי אוהבים? אני הכי אוהב את של נוורמינד,כי יש בה מסר ברור ואמיתי.

happyphantom

New member
אני רק יודעת

שהדמות מ- in utero (עדיין, אחרי כל השנים, אני לא בטוחה שאני יודעת לבטא את השם הזה) ליוותה את נירוונה בסיבוב ההופעות שלהם אחרי שהאלבום יצא. היה להם פסל כזה על הבמה או משהו. בקשר לעטיפה- אף פעם לא חשבתי על זה, אבל אני מסכימה איתך בקשר לנוורמיינד.

tomgavish

New member
קורט קוביין ורוברט פישר עיצבו את הע

טיפה שאתה מדבר עליה ונדמה לי שגם את שאר העטיפות, וזאת לא דמות מיוחדת זאת דמות של אישה לפי חלקיה הפניימים, כולל את הרחם שזה בעצם שמו של האלבום, בתרגום חופשי: "בתוך הרחם"

lide

New member
מה המסר?

אתה אומר שהמסר ברור ואמיתי, האם היית מוכן להעביר אותו???

Skate is Back

New member
בטח שכן

המסר בעטיפה של נוור מינד פשוט: כל בני האדם רודפים אחרי הכסף ושום דבר אחר לא חשוב.והם מביאים את זה בדוגמא:איך משכנעים את התינוק לשחות? מציבים מולו חכה עם שטר דולר והוא כבר שוחה לקחת את זה. רק רצית לבחון אותי או שבאמת לא הבנת את המסר?

lide

New member
לא...

האמת לא הבנתי את המסר, אבל המסר פשוט ויפה.

גילדורי

New member
אני דווקא יותר אוהב את

העטיפה של בליץ´...היא פשוטה כזאת...ו..לא יודע...אני פשוט אוהב אותה.

neo16

New member
העטיפה של never mind נחמדה

אבל לא העטיפה חשובה אלה מה שבדיסק איזה שירים never mind זה דיסק קליט כזה הוא מתאים לאלה שרק מתחילים לשמוע נירוונה אחר יש עוד דיסקים שווים אם שירים עם נטיות של קצת מטאל אבל לא הרבה בכלל יש גם את האנפלגד שהוא גם די טוב אני אוהב את בליץ´ ואחד דיסק נדיר שלהם: nirvana live concert pig ויש קטע נחמד בנוור מינד אחרי השיר האחרון מחכים 14 דקות בערך ויש קטע של איזה שבע דקות שווה כזה

גילדורי

New member
כי נוורמיינד זה דיסק כזה

של אמ.טי.וי (נדמה לי שרק השירים משם הופיעו באמ.טי.וי, חוץ ממהופעה האקוסטית)...בליץ´ זה הדיסק הראשון אז הוא הכי כבד...לא יודע איך להגדיר את זה....

למעלה