שאלה שעלתה על דעתי

שאלה שעלתה על דעתי

נכון שהחזירו הרבה תושבים שסל הרג בעזרת משאלת דרגון בול ? אז אי אפשר להחזיר אותם בעזרת משאלה שוב אחרי שבו יהרוג אותם נכון? אז למה הם אומרים שכן? הגמד

Brolly

New member
ניצלו"ש!!!!!!!!

למרות שזה לא מתאים לפורום הזה אני מוכרח לכתוב את זה... הידד לסן אנטוניו!!!!!!!!!!!!!! הלייקרס עפו מהפלייאוף!!! תבוסה של 110-82!!! הללויה!!

Shinobi

New member
עוף עם טים דאנקן וכל הקבצה המסריחה

הזו לפורום אחר!!!! הליייקרס היא היא הקבוצה הכי טובה בנ.ב.א ואני אוהד אותם The Lakers forever!!!!!!!!!!!!!!! דאלאס או סקרמנטו תוריד את סאן אנטוניו כבר בסיבוב הבא

Brolly

New member
LOL

אם לייקרס הייתה הקבוצה הכי טובה אז הם היו מנצחים את ס"א אבל הם לא ניצחו כמו שרציתי, לדעתי 3 אליפויות רצופות בשביל הלייקרס זה מספיק גם קבוצות אחרות צריכות להשיג אליפויות קבוצות כמו סקרמנטו או מי יודע? אולי אפילו ניו ג'רזי...

Shinobi

New member
הייתי מתווכח איתך על זה אבל

זה פורום של דרגון בול זי

Vendetta

New member
כי מחזירים אותם דרך...

הדרקון הנמאקי (שכחתי את שמו... פורגונה או משהו כזה), שיכול להחזיר אנשים לחיים לא משנה כמה פעמים הם מתו לפני כן.

Vendetta

New member
../images/Emo58.gif את גוקו לא החזירו לחיים...

בסאגת משחקי סל כי הוא ביקש שלא יחזירו אותו, ובסאגת קיד בו כי הוא כבר היה חי (האלדר קאי מסר לגוקו את החיים שלו, כדי שגוקו יוכל לשוב לחיים ולהילחם במאג'ין בו, כך שלא היה שום צורך לבקש אותו עם כדורי הדראגון בול). ווג'יטה לא נהרג בסאגת משחקי סל, אבל בסאגת קיד בו הוא אכן הוחזר לחיים דרך הדרקון הנמאקי (ביקשו שכל האנשים הטובים יוחזרו לחיים, ומסתבר שווג'יטה נכלל בהגדרה הזו, מסיבה לא מובנת...).

Shazamit

New member
הסיבה הזאת כן מובנת...!

בין היתר כי הוא התאבד בשביל בולמה וטראנקס, מה שאומר שיש בו משהו טוב.

למעלה