שאלה שניה

manic_subsidal

New member
שאלה שניה

אני רק רוצה לוודא כי אני לא זוכר לגמרי ... קודם כל מי שלא שומע אוףספרינג יכול להפסיק לקרא אוקיי... אז ככה בווידאו של i choose יש שיירה של דיילות שרוקדות עכשיו השאלה שלי זה איזה מהן זה אישתו של דקסטר ? הראשונה או האחרונה.... ? לא זכרתי איזה זה מזה ושאלה שניה... אני יודע שאת gone away דקסטר כתב על אישתו שנהרגה בתאונת דרכים, עכשיו הווידאו של i choose , שאני לא יודע מתי הוא יצא... אבל האם זאת שווידאו היא אישתו של דקסטר שנהרגה בתאונת דרכים והוידאו צולם לפני סוף ההקלטות של האלבום ixnay ואז דקסטר הוסיף את gone away רק בסוף או ש i choose יצא כמה זמן אחרי ixnay ו שם דקסטר כבר היה נשוי מחדש לאישתו השניה? (שבכלל אני לא יודע אם יש לו, אבל חיפשתי כבר את כל זה ורק אמרו שהוא נשוי מחדש... אז זה בכלל נכון? ) החלטתי שכל זה, זה חור בהשכלה שאני צריך למלא זה הכל או

OPERATi0N_iVY

New member
יכול להיות שאני טועה...

אבל נראה לי שהוא עכשיו נשוי לאשתו השניה וזאת איזה אחת מהLUNACHICKS, שזו להקת חרא...

Manic Subsidal

New member
אני לא חושב שזאת היא.....

אומנם לשתיהן קוראים קריסטין לונה, אבל לא נראה לי שזו אותה אחת

manic_subsidal

New member
זאתי כן ההיא מלונה

הלהקת חרא שדיברת עליה שאני לא מכיר אבל זה לא עונה לי על השאלה... מי זו זו שבוידאו? החדשה או זאתי שנהרגה בטעונ דרכים?

OPERATi0N_iVY

New member
אם אני זוכר נכון, הם התחתנו ב-91...

אז בטח אז היא עוד הייתה כוסית, ורק עכשיו התכערה :)

manic_subsidal

New member
אה

אוקיי עכשיו עוד שאלה אתם יודעים מתי הייתה התאונה? והאם דקסטר היה באותו ? חיפשתי... ולא מצאתי

BigGrulz

New member
אופספרינג

רק הייתי מעוניין להגיד שהשם הוא אופספרינג ולא אוףספרינג זאת מילה אחת ולא שתיים !!

למעלה