שאלה שמשגעת אותי

שאלה שמשגעת אותי

חדש פה... אני קורא את ההודעות של הפורום הזה לא מעט זמן... לא הייתה לי עדיין המוטיבציה להירשם עד עכשיו :) הטריגר היה שאלה שרציתי לשאול- באתר הרשמי, תחת הכותרת "דיסקוגרפיה", בשיר "מתנות"- כשלוחצים על פליי יש שיר שהוא לא מתנות ובחיים לא שמעתי- הוא מתחיל "אני עומד על קצה של גג, השמיים מדממים, אמא עומדת מאחורי". גוגל למילים האלה לא מניב כלום. מישהו? מה מי מו?
 

TEENAGER1

New member
קודם כל - ברוך הבא../images/Emo9.gif

חייבת לציין שהכינוי שיעשע אותי, סחתיין עליך
לגבי השאלה שלך: בחיי שהתכוונתי לשאול אותו פעם בנוגע לזה, בכל אופן, אם זכור לי נכון - "עומד על נייר" היה אמור לכלול 15 שירים, ובסוף הגיעו לאלבום רק 14, כך שאולי זה השיר הנוסף. מכאן ועד איך הוא הגיע לדיסקוגרפיה באתר אני כבר לא ממש יודעת להסביר, אולי הדוגמיות מהשירים נשלחו למי שבנה את האתר הרבה זמן מראש, והייתה איזו אי הבנה בנוגע לשירים שיהיו באלבום הסופי. בעצם, בתכל'ס זה נשמע יותר כמו סקיצה, אז אולי זה בכלל היה אמור להופיע בעמוד הסקיצות באתר, והיה בלבול עם הקבצים. יש מצב שהמצאתי את כל זה.
בקיצור, צריך לשאול אותו.
 
הממ כן...

גם אני ניחשתי משהו כזה. אבל זה נשמע הרבה יותר כמו שיר של האלבום הראשון... הזכיר לי את "קח סכין". בכל מקרה אני אוהב אותו... אולי זה גם ידלוף מתישהו.
 

Walk Two Moons

New member
וואו, איזה טיזינג ../images/Emo7.gif

אני רוצה עוד מהשיר הזה
מסתבר שמעולם לא האזנתי לכל הדוגמיות בדיסקוגרפיה. וזה ממש נשמע כמו סקיצה שהסתננה. ברוך הבא
שוב אלינו עם תגליות נוספות!
 
למעלה