שאלה שמציקה לי

slifer

New member
שאלה שמציקה לי

בתמונה שלפניכם יש את הקלפים crab turtel and turtel oath עכשיו.... שימו לב שהקלפ קסם הנ"ל נראה מזוייף, נכון? אז מה שמוזר שזה בא עם הקלף פולחן... מה שקרהזה זהוא נשאר באותו בקיץ לאיזה שבוע, זה יכל אולי לגרום לכך שהוא יראה מזוייף? יש לי גם כמה טיפים:אני יודע שקלפים כמו monster reborn and change of heart לא חוקיים, הנה הטיפ: השתמשו בקלפים כמו:invader of the throne and penguin knight. זה הכל

לא נראה לי שהם מזוייפים

היו לי את הקלפים האלה והם נראו בדיוק ככה והם יצאו אחד עם השני, ושאר הקלפים שיצאו איתם לא היו מזוייפים (אתה זוכר שסיפרתי לך [כן, כן, SLIFER ואני כבר מכירים]).

impale

New member
כנס.

אם קנית את האליפ ביחד בשלישייה-הם לא מקוריים וגם אם הם במקרה כן מקוריים וקנית אותם במאות שקלים בחול עדיין אין להם טיפים כי הם לא נועדו למשחק בכלל. בנוגע לטורטל אות' הקלף מזויף בלי קשר להיותו ברכב לפי המראה שלו זה נראה כאילו הכתב שלו בצבע זהב.. קלף הזימון עצמו יצא בדרגת קומון משמע-קרטון פשוט-בלי שום צביעה בזהב\כסף

impale

New member
תתפלא

מלבד העובדה שהאלים לא למשחק בכלל רא\רה קרא לו איך שתרצה אמור להיות צהוב לא ירוק בשום פנים ואופן תבינו אנים שקונים בארץ מארזים של 5 חלקי אקסודיה ביחד או של שלושת האלים ביחד אין מארזים כאלו לא מקוריים ולא בארץ בכל אופן >"<

slifer

New member
בקשר לאקסודיה

קצר ולעניין: אם הוא לא חוקי בטורנירים, אז למה כתוב בבוק שמקבלים עם דק של יוגי, לדוגמא, שאם אתה מחזיק את כולם ביד אתה מנצח?

impale

New member
חשוב שתקרא את זה!

תחילה אקסודיה כן מותר הבאן משתנה ממקום למקום אנחנו פועלים לפי הבאן של ארצות הברית לא לפי הבאן שאתה נתת כאן בכל אופן גם אם קלף אסור נותנים הסברים שלו באפר דק למקרה שמישהו ירצה לשחק סתם ככה בלי באן אבל בכללי חבל לשנות תדק כל פעם מבאן ללא באן ובבאן הרבה יותר כיף לשחק ולכן כל שחקן רציני עבר לבאן...

למעלה