שאלה שמציקה לי

שאלה שמציקה לי קצת רקע על עצמי,
אני כמעט בת ,32 אמא לשתי בנות מקסימות, שלושה חודשים אחרי לידה, חזרתי השבוע לעבודה והיה לי כייף לחזור לעבודה,
תמיד ממתי שאני מכירה את עצמי אהבתי לקיים יחסי מין ובשלב מסוים התאפשר לי לקיים יחסים עם הבוס שלי ולא הייתי מוותרת על זה, בחור שתמיד יודע להגיד מילה טובה, וגם איבר מין הרבה יותר גדול ויפה מאשר לבעלי ובלי יער של שערות, שמרתי על הכללים שלא לקיים יחסים על חשבון הבעל, כעת אני כבר 3 חודשים אחרי לידה (הפסקתי להניק לפני שבוע) עדיין לא קבלתי מחזור והכי גרוע שבכלל לא מושך אותי ולא בא לקיים יחסים, ובעלי קצת מלחיץ ורוצה כבר לקיים יחסים,
אשמח מאוד להדרכה

sharpantie

New member
מה פירוש '' שמרתי על הכללים שלא לקיים יחסים על חשבון הבעל'.? הרי כל בגידה היא על חשבון הבעל, לא?

חוסר חשק מיני אחרי לידה זה מצב מוכר וידוע, מסיבות הורמונליות. יש לקוות שזה יחלוף. אם בעלך
יבין את זה הוא בודאי יתאפק עוד קצת.
השאלה, מה עדיף בעיניך, נאמנות או פזילה לצד בגלל איבר מין יותר גדול ויפה מאשר לבעלך???.
ובנוסף, התמודדות עם עניין כאשר הוא יתגלה.

אני לא חושבת שכל בגידה זה על חשבון הבעל.
וחוץ מזה, הכייף שלי זה איבר מין גדול או קטן, הכייף שלי בצורת ההתנהגות והיחס וההתחשבות שאני מקבלת מהבוס שלי
אבל זה כן אומר על ההבדל שהבעל נכנס למיטה וחושב שהוא עושה מצווה בלי להגיד מילה שהוא אוהב אותי או מילת יחס אחרת, אני מבינה שלא קיבל חינוך מתאים...
לבוס אני יכולה להתנשק וקצת חיבוקים ואולי גם למצוץ אבל משתדלת שלא יצא מצב שכבר אין לי כוח לבעלי...
אני הייתי מקיימת יחסים עם הבוס רק מתי שידעתי שבעלי לא יקיים איתי יחסים, כמו בשבוע לפני שאני הולכת למקוה, או בימים שהוא הולך לבקר את ההורים שלו

מה היית מצפה שאענה? את מתארת מצב מאוד טבעי לאחר לידה.... וללא כל קשר לבוס.
לא תמיד אנחנו עושים מה שבא לנו. אם יש לך אהבה וקשר חברי וטוב עם בעלך, אז גם אם לא כ"כ בא לך (ללא כל קשר לגודל איבר מינו וליער של שיער) קיימי איתו יחסי מין.
בעניין הבוס... החלטה שלך, אני לא ממשמרות הצניעות.

עידן מיליצ'ר

לא ידעתי שזה נורמטיבי כי בעלי מנסה לשכנע אותי שאני כבר יותר מ3 חודשים אחרי לידה
חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר...
תודה רבה לך

למעלה