שאלה שמציקה לי...

שרונקאם

New member
שאלה שמציקה לי...

יש לי YES והתקינו לי צלחת על גג ביתי הפרטי. אני שוקל להתנתק מ-YES ולרכוש ממיר מדגם humax 5400 zp. שאלתי היא האם הדבר הוא באמת כזה פשוט? שמעתי שהממיר יכול לפתוח גם ערוצים חופשיים (FTA) וגם מקודדים עם כרטיסים מתאימים (CAM) וכן, שהוא קורא כרטיסים צרובים בשלושת השיטות הנפוצות או משהו כזה. שאלתי היא האם הדבר אכן פשוט? האם זה מחייב טכנאי? אני לא יכול לעשות זאת בעצמי ולחסוך לי עלויות יקרות? האם באמת אם אני מזמין ממיר מהאינטרנט ואחבר אותו זה יעבוד? אם אתה יכול להסביר לי על הממיר עצמו ולמה הוא כל כך טוב ומבוקש? (שכבר הפסיקו לייצר אותו) מזה בדיוק שלושת השיטות שהוא יודע לקרוא ומבורך בזה שהוא קורא את כולן? תודה. שרון.

BlackAdder1976

New member
שרון

שלום תראה את ההודעה >>>>>>>> הזאת <<<<<<<<< בקשר להיומקס 5400 שלא יספרו לך סיפורים.....היום אין למקלט הנ"ל שום יתרון על כל מקלט אחר,היום אני לא הייתי רוכש אותו גם ב1500 ש"ח. להתראות

שרונקאם

New member
אחי... קודם כל תודה, דבר שני...

לא הבנתי. אני יכול נגיד לקנות ממיר דיגיטלי לוויני ולהשתמש בצלחת של יס? (לתקופה בלתי מוגבלת של זמן או שתהיה ל-YES דרך לחסום את זה בעתיד?) ואיפה אתה גר? אתה מזמין אותי לקפה/עוגה/פיצוחים? אני רוצה לראות מערכת לויינית בפעולה ולהתרשם לפני שאני קונה... שנה טובה... חג שמח... חתימה טובה... הרבה אושר ובריאות... ו... סילביה סיינטס להמונים.

למעלה