שאלה שמסקרנת אותי ..

Nilly1925

New member
שאלה שמסקרנת אותי ..

אני והחבר שלי עדיין לא הגענו לשלב של לקיים יחסי מין, יש עוד זמן ואני לא מוכנה. הבעיה היא שכשאנחנו מתנשקים והגוף שלו צמוד לשלי עד הסוף, אני מרגישה שעומד לו , אבל לא עד הסוף. חברות שלי אמרו לי שברגע שהחברים שלהם היו נצמדים אליהם הן היו מרגישות את איבר המין של החבר עומד עד הסוף וזה היה לגמרי בולט לעין. כשחבר שלי נצמד אליי אני מרגישה שעומד לו, אבל ממש קצת. השאלה היא - יכול להיות שיש לו קטן? או שלרוב הגברים לא אמור לעמוד מנשיקה צרפתית ? אגב, הוא נמשך אליי לגמרי. הוא כל הזמן אומר לי את זה ואני רואה את זה עליו. (כל הזמן מלטף ונוגע, לפעמים גם משמיע קולות הנאה אם אני מנשקת אותו במקומות מסויימים ואומר שאני משגעת אותו).

סאששה

New member
לא בטוח!

שיש לו קטן.אולי הוא לא מספיק מחורמן מהנשיקה.אך אם זה נשיקות ראשונות בינכם והוא כמו שאת מספרת נמשך ונהנה אז כשהוא מתנשק זה אמור לעמוד כמו שצריך.ואם את מרגישה שזה קטן אז יתכן שזה באמת קטן.אך לא יזיק כשאתם מתנשקים לשלוח יד לוהטת ולגשש באיזור.אם זה רך אז כנראה שזה לא עומד עד הסוף אך אם זה קשה ובכל זאת זה קטן.זה מוכיח על איבר קטן.

daniella1980

New member
די נו. אין מקום לספקולציות האלו

זה ממש מוציא ת'חשק של עצמך. מה זה משנה עכשיו כמה את מרגישה או לא מרגישה משהו אי שם מעבר לג'ינס-שלך-ואז-לג'ינס-שלו אם עומד לו עד הסוף או לא עד הסוף או 90 אחוז או 60 אחוז. באנה קשה להיות גבר עם נשים שכמותך:) עוד לא הוריד מכנסים, כבר יש הימורים לכאן ולכאן. עם כזו גישה, לא נראה לי שירצה לעמוד לו עד הסוף.

grz1

New member
איזה שאלה מוזרה ..... וואו וואו

כזה דבר מוזר בחיים לא שמעתי כמה דברים להשכלה כללית על בנים 1. אם אתה לובש ג'ינס צמוד ועומד לך "עד הסוף" זה בדרך כלל מאוד כואב ומציק מה שבדך כלל קורה - או שהזין נעצר באמצע התהליך עקב הלחץ הנגדי של הג'ינס או שאתה פשוט מעקם אותו הצידה ואז הוא תופס זוית עקומה ולחוצה בתוך הגינס בכל מיקרה את לא תראי את הזין עומד במלוא תפארתו אלא רק בליטה קטנה עקב הלחץ של הג'ינס זה גם תלוי איזה תחתונים אתה לובש ואיזה סוג בד (בוקסר או תחתוני לחץ :) 2. גם שהוא יהיה ערום לא תמיד וזה תלוי במצב רוח וכמה זמן אתם מכירים לא תמיד יעמוד לו כמו טיל רק מנשיקה במצב רוח מסויים יכול לעמוד לך רק מלהסתכל על מישהי ובמצב אחר הזין מתעורר אבל לא מגיע לזיקפה מלאה אבל ליטוף קל על הזין יעמיד אותו כמו טיל בכל מצב - באחריות !!! או שפשוט הוא צריך להתחכך בל קצת בשביל להרים אותו ממש בקיצור יאללה הגיע הזמן לקפוץ לבריכה ולנסות שפשוף נעים !!

Loco motion

New member
עם כל הכבוד לחברים של חברות שלך...

אולי חבר שלך הוא גבר קצת יותר גבר שלא מתחרמן עד כדי כך מנשיקה כמו איזה תיכוניסט?? לדעתי הגיוני.. אבל תפסי אומץ ותבדקי בזמן הנשיקות הלוהטות שלכם

למעלה