שאלה שמטרידה אותי

תוםםםם

New member
שאלה שמטרידה אותי

ידידה שלי אמרה שזימנו אותה מהצבא לשישי-שבת מיונים או משהו כזה.. שזה סודי והיא בעצמה לא יודעת לאן יסיעו אותה (אמרו לה רק מקום מפגש ראשוני) הגיוני שהצבא יעשה משהו בימי שישי שבת? או שהיא חירטטה אותי...?

תוםםםם

New member
בוא נעזוב את ההומור לפורום אחר

אפשר תשובה רצינית וודאית ממישהו....?

מי זימן אותה?

מאיפה בצה"ל זימנו אותה? היא קיבלה מכתב רשמי? היא דיברה אם מישהו? אם כן, מי זה היה? לאיפה זימנו אותה? איך אמרו לה להגיע לשם?

תוםםםם

New member
היא רק אמרה לי

ששלחו לה מכתב בדואר. הגיוני שיהיה משהו צבאי בשישי-שבת? שהכי הצבא זה מוסד דתי, לא?

../images/Emo6.gif, לא, ממש לא דתי.

כן עושה כל שביכולתו בכדי לא לחלל שבת. זה באמת לא סביר שיש מיון כלשהו ביום בשבת. אז אם היא ואתה רוצים תשובות, אנחנו צריכים עוד פרטים. המכתב בוודאי נשלח תחת כותרת כלשהי.

תוםםםם

New member
היא כביכול כבר הייתה במיונים

או מה שזה לא היה.... אבל אני חושש שהיא חירטטה אותי.

purple rose

New member
בצבא משתדלים גכמה שפחות לחלל שבת

ז"א שאלה אם כן מדובר במשהו שקשור לביטחון המדינה או משהו אחר בסגנון לא עושים שום דבר. אפילו מי שכבר התגייס ונשאר שבת בבסיס לא עושה שום דבר-פרט לשמירות. הגיוני שמיון לא נחשב בקטגוריה של ביטחון המדינה ולכן באמת לא נראה לי שזה הגיוני שמדובר בשישי שבת. בדקתם את התאריכים שרשומים על המכתב? אולי טעיתם בחודש או משהו? או שאולי הצבא טעה... עדיף שתיתקשר ותברר...

atypique

New member
ממש לא

רק שמירות ביום שבת? חה. באישור אל"מ, גם הכלב המטורף בקריה יכין מצגות או פקודות ביום שבת, אם צריך...

תוםםםם

New member
כמה פה לא הבינו כל-כך...

אני אנסה להיות יותר ברור. אני וידידתי קבענו לעשות משהו ביום שישי האחרון שהיה... ואז היא נזכרה לומר לי שיש לה מינונים סודיים, שהיא בעצמה לא יודעת מה הם. וכשאמרתי "כביכול כבר הייתה בהם" התכוונתי לכך שזה היה ביום שישי האחרון שכביכול היא כבר הייתה המיונים. חשבתי לעצמי שלפני שאני בא לעמיד אותה במקום... כדאי שאני אברר פה בוודאות שאין אמת במה שאמרה. אני רואה שאין פה תשובה וודאית... בכל מקרה תודה רבה לכולם.

alex9913

New member
צר לי

אחי, זה מריח כמו חירטות מהסוג הזול. הייתי מפרק לה את הפוטה לחתיכות אם הייתה מנסה עלי תירוצים כאלה (בתור חברה שלי כמובן). שמעתי על הרבה מיונים, אבל לא על אחד שמתקיים בסודיות בשבתות ושאף אחד לא יודע מה זה. הייתי מנסה ללכת בשיטת "על ראש הגנב בוער הכובע". למה שיקרת לי שהיית במיונים בשבת? - אבל לא שיקרתי... באמת.. כן? כי דווקא מישהי אמרה לי אחרת! [שים לב שזה מישהי - בנות מספרות סודות לחברות/אמא, אבל אתה כאילו לא רוצה להסגיר מקורות] - מה? ממי שמעת דבר כזה? (שיט, אמרתי לה לא לספר! מה היא עשתה) תפסיקי לערבב לי את העכוז עם המשחקי תמימות האלה, שמעתי כבר את כל הסיפור, אני רק רוצה לדעת למה שיקרת? [ואז אתה ממשיך כאילו הכל ברור לך כבר ואתה רק רוצה לשמוע למה היא עשתה את זה]

alex9913

New member
ואני לא אתפלה

שרשום לך על היירך "גם אני הייתי פה" איזה עשרים פעם

purple rose

New member
בוא נגיד ככה

מה שעושה במהלך השירות לא קשור לענין.מיונים-לא נערכים ביום שבת.

shirani88

New member
הכלב הג'ינג'י הזה?

הוא לא מטורף...הוא חמוד... וזאת נקבה בכלל לא?

atypique

New member
הכלב הירקרק הזה, כן...

הוא רדף אחרי חצי קריה, כלב פסיכופת! לא עשיתי לו בדיקה גניקולוגית, אז אין לי מושג מה זה...

תוםםםם

New member
חחח מה קורה פה?

גלנשו לגמרי מהנושא... היא לא חברה שלי ולא דפקה לי שום ברז... רק משהו הריח לי מסריח והייתי חייב לברר...

Amazing18

New member
הלוו הוא חום אגוז כאילו

והוא הדבר הבערך הכי מתוק בעולם!

למעלה