שאלה שמטרידה אותי

Bukkake man

New member
שאלה שמטרידה אותי

למה לעזאזל כל הבנות שעירות? כן כן אני רציני. בימינו, לכל או לרוב הבנות יש שערות במקומות מפחידים שאני נגעל רק מלחשוב על זה. לדוגמא: כמעט לכל הבנות יש פיאות בלחיים, כן כן פיאות. ברור שלא כזה הרבה כמו לגברים אבל עדיין רואים את זה. יש לי גם ילדה בכיתה, שזה כבר מקרה חריג ביותר: יש לה שפם, פיאות, זקן, שביל שיערות בין גבעתיים לפתח תקווה, שיערות בבטן, שיערות בשדיים(כן, כן! איכס), ועוד ועוד. הכי מגעיל שבתחילת השנה היא באה תמיד עם מחשוף. עד שילד בכיתה אמר לה שגוזמים אותה בקיץ, היא המשיכה לבוא עם מחשופים מגעילים ודוחים כאלה. מה יקרה בעוד עשרים שנה? יהיה כבר צי של קופיפות. חוצ מזה שהשינויים הפיזיולוגיים של הילדים בימינו מקדימים את בואם. לילדים בכיתה ג' יש שערות בגב. לילדות בכיתה ד' יש כבר שדיים. מה יהיה הסוף?????

WitChild

New member
שאלה טובה. רק האחרונה. מה יהיה בסוף

דווקא אותי, עד כמה שבאמת מגעילות אותי שערות במקומות לא ממש צפויים כאלה, יותר מגעילים אנשים כמוך, אתה הסתכלת פעם על חלק מהבנים? אני אתאר לך תופעה: בנים מגעילים כמוך, שרק מסתכלים על הבנות, לא מסתכלים על עצמם, מסתובבים חופשי וכל בנאדם שרואה אותם רוצה לדווח לגן חיות התנכ"י שאבדה להם למה מסוג מעורב בלגי- גרוזיני, בטוחים שהם סמל המין והיופי, מתנהגים בצורה כל כך בוטה ומאצ'ואיסטית שכל קוף היה מתבייש בה, ונדחפים בצורה חרמנים אל תוך בנות, מתעלקים, מציקים, ומעירים להן הערות על זה שהן לא עשו רגליים שבוע. אז רק שתבין, תפנים ואולי אם תחכים גם תספר לחברייך, שלא, זה לא מושך אותנו לראות אנשים שגם נראים ממש רע, גם מעירים על דברים כאלה לאחרים וגם מתנהגים כמו חרא, באים ומתעלקים עלינו. אם תשאל אותי זה דוחה. לבנים יש פיאות, פרווה על הידיים, הרגליים, החזה וכל הפרצוף. אתה מכיר כמה? בת או שתיים שיש להן יותר שערות מהממוצע ומגעיל אותך שהיא חושפת אותן? חבל מאוד, היא לא צריכה בגלל זה להסתגר, לכלוא את עצמה. אתם מתנהגים בצורה יותר יפה כשאתם הולכים לים עם כזאת פרווה על החזה\ רגליים\ פרצוף או כל דבר אחר. זה דוחה אותנו בדיוק כמוכם. לילדות בכיתה ד' יש שדיים. כמה שזה מצער, אני חושבת שזו לא בעייתך האישית, ואני ממש לא יכולה לענות לך על זה. גנטיקה שגויה? חרא. זה טבעי, אם כבר נשאר משהו טבעי בעולם זה התפתחות שדיים של בנות כשהן קטנות. הן לא דוחפות סיליקון ולא לוקחת אמצעי הגדלה או זירוז. יש לך בעיות עם הטבע? גם שיער זה טבע וגם שדיים. בעייתך.

Bukkake man

New member
לבנים זה טבעי

לבנות זה מגעיל טוב נו זו לא אשמתכן, זה הבקבוקי פלסטיק

WitChild

New member
לבנות זה לא טבעי?!?!?!?!

תגיד, מה, אתה לא שפוי? באמת, כי כאילו, שערות אצל בנות זה לא טבעי? מה, אתה חושב שאנחנו חלקות ככה סתם? אז זהו, שלא. אבל ממש לא. לבנות זה טבעי בדיוק כמו לבנים, זה טבעי בדיוק כמו שיער בראש, חצ'קון, חתכים באצבעות גידול עור סרטני למי שנחשף לשמש בלי אמצעי הגנה, זה אותו דבר בדיוק. הבעיה היא ש, ושוב אני אדגיש את המילה הזו, אנשים כמוך חושבים שזה טבעי רק אצל בנים. אפילו כשנולדתי היה לי קצת שיער, עכשיו הוא אמור לנשור?!?!?! אני פשוט לא מבינה אותך..

Bukkake man

New member
אולי באמת הגזמתי קצת....

סליחה נסחפתי. מצטער אם פגעתי בכל הילדות פה בנות 12.

סתיו מם

New member
אויש, אתה באמת דפוק!../images/Emo46.gif

סליחה, אבל הצלחת להרגיז אותי. אם יש לך טענות, פשוט תמצא על משהו אחר להסתכל. אנחנו לא הדוגמניות הפרטיות שלך. ואם למישהי יש שערות ונוח לה עם זה - אז הבעיה היא שלך, ולא שלה. אגב, תדע שיש בנות שמאוד רוצות להוריד אבל ההורים לא מרשים בגלל דעות קדומות... אז יכול להיות שאתה פוגע במישהי שגם ככה קשה לה. אתה שוביניסט וגס רוח, ואין לך מה לחפש פה. אם אתה רוצה לנהל דיון נורמלי, בבקשה להתחיל לנקות את השפה המגעילה ואת הדעות הקדומות הפרימיטיביות שלך. בנות, אני רוצה להגיד שהדפוק הזה אומנם מגעיל, אבל בלי קשר - יש מגמה עולמית של התבגרות מינית מוקדמת. מחקרים קושרים את זה להורמונים בבשר. בעיקר בעוף ובהודו, אבל גם בבקר. מה שאפשר לעשות זה להוריד את צריכה הבשר. או למצוא דרך לאכול בשר נקי יותר (אורגני או בגידול חופשי).

Bukkake man

New member
חחחחחחחחחחחח

זה בגלל מוצרי פלסטיק אהבלה. אבל זה מוגזם בכמויות כאלה ובגילים כאלה צעירים. הכל בגלל הפלסטיק

eynav16

New member
באמת<?? לא ידעתי

ואמ... פה הרוב בגידול חופשי ולא מפתמים את כל הבשר....אם הייתי יודעת לא הייתי אוכלת בעע..

eynav16

New member
למרות שאין מצב

שאני מפסיקה לאכול בשר...לא בברזיל חחח

אם זה מגעיל אותך

למה אתה בכלל מסתכל לה על החזה/הבטן זה לא עינינך איך הילדה ניראת ואיך הילדה לובשת זכותה המלאה לא להוריד שערות וללבוש ולהיראות איך שבה לה ואנחנו לא ילדות בנות 12 וממש לא פגעת בנו[לפחות בי] עכשיו קח את העכבר והמקלדת ותעוף לפורום אחר

אוייי איזה ילד סליחה תינוק!

מה אתה חושב שמראה חיצוני זה הכול?! וכן הקודמות שרשמו לפני צודקות, אתה חושב שבגלל שהשערות נמצאות על בנות ולא על בנים אז זה מגעיל יותר?! או שאתה סתם מקנא בגוף של האישה שגדלה יותר מהר ממך ואתה נראה לידה כמו ילד בכיתה א'?! אז אם אתה באמת רוצה להיות בן אדם קודם תלמד לדבר! אח"כ תלמד שמראה חיצוני לא קובע את אופי הבן אדם לא משנה אם הוא בן או בת! ותאמת תגיד מה אתה פדופיל?! אתה מסתכל על החזה של ילדות בכיתה ד'?! על הגב של בנים בכיתה ג'?! מה עובר עליך אין לך מה לעשות בחיים חוץ מזה!? אז אם לא חבל מאוד... מצאת לך פורום לא טוב לומר את הדברים שלך ובמיוחד את הדברים האלו! ותאמין לי אם הצלחת לעצבן את סתיו אז באמת הגזמת! יאללה תחפף!

אהה ומה יש...

לבנים מותר לגדל פיאות ארוכות וזקן ושפם ותאמין לי אם אתה היית צריך לעבור את הכאבים שבת צריכה לעבור בממצוע בחיים שלך רק על שערות היית סותם ת'פה...

Roniii

New member
אני יכולה לחשוב על עוד כמה בעיות...

אבל אני לא, כי אין לי זמן לבזבז עליך

Bukkake man

New member
הגדילה

הגדילה ה"מהירה" של הבנות יותר מהבנים זה רק בכיתה ו' ואולי בכיתה ז'. אני בכמה שנים מבוגר מהכיתות הללו. באמת סטיתי מנורמת ההתנהגות הכללית שלי. אני סוטה. לכו תזוררו

למעלה