שאלה שמטרידה אותי בבוקרו של יום זה

סימבה ק

New member
שאלה שמטרידה אותי בבוקרו של יום זה

היי בנות. קודם כל תודה וסליחה: תודה - על התשובות וסליחה - על ההטרדה... השאלה היא עדיין בנושא חום השחר: הבוקר קמתי לחום 36.4 לאחר 13 יום של חום שנע בין 36.6 ל-36.7. העניין הוא שהתעוררתי כשעה וחצי-שעתיים בערך לפני מדידת החום כדי לעשות פיפי. אני יודעת שמדידה מדוייקת של חום השחר כרוכה בכך שצריך לפחות 3 שעות ללא קימה (כולל שירותים). השאלה היא האם יכול להיות שבגלל הטלת השתן ירד החום, או שזהו תחילתו של סוף תהליך שבו לא נקלט ההריון והמחזור קרב? עוד שני דברים שאולי יועילו לתשובות: אחד - אתמול לאחר יממה של כאבי בטן דומים לכאבי מחזור, הבחנתי בהפרשות צהובות עם טיפ-טיפ-טיפה דם, ודבר שני - אתמול חום השחר (במדידה מדוייקת) הגיע ל"שיאו" - 36.8. יכול להיות שככה "צנח" ל-36.4 הבוקר? אודה מאד על כל תשובה.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
לעניות דעתי, אם כבר, אז הקימה

לשרותיים הייתה אמורה להעלות את חום הגוף ולא להוריד אותו. אבל זו באמת השערה בלבד. אני אגב, במקרים כאלו, אם אני מנחשת שלא יהיו לי שלוש שעות אחרי הקימה, מודדת לפני ההליכה לשרותים, שיהיה
(לרוב אני משתמשת במדידה שהכי מתאימה לי
) חשוב לדעת מהי השעה שבדרך כלל את מודדת בה לעומת השעה בה מדדת היום. (מה ההפרש בין השעות הללו) כאמור קשה לי לתת לך תשובה חד משמעית, בדרך כלל ירידה של החום מעידה על המחזור הקרב ובא...
מה גם שזה מתאים מבחינת ה-13 יום שאת מתארת של טמפ' גבוהה יחסית.

m i c h a l y

New member
סימבה יקרה,

אני נורא נורא מקווה שזה לא מעיד על כלום. גם אצלי יש קפיצות לפעמים, וכדי לענות לעצמי אני פשוט מחכה למדידה של יום אחרי. גם אם המדידה היתה אמינה לחלוטין אי אפשר להסיק ממנה כלום. צריך לאסוף מדידות של יומיים שלושה לפחות כדי לזהות מגמה (עלייה או ירידה..) מאחלת מליון בהצלחה, מיכל.

סימבה ק

New member
הגוף אמר את דברו...

התחיל לי דימום יותר דומה לדימום של וסת. כנראה שלא נקלט ההריון, אה? בעסה! לפחות משהו אחד טוב יצא מהחודש הזה: זיהיתי מתי היה לי ביוץ והוסת הגיעה ללא עזרה של אף כדור (ארגסט...). אני מקווה להצליח בחודש הבא... סתם בשביל הסקרנות: לא יכו להיות מצב של דימום קל למרות הריון, אה?... זה מהיאוש...

פּוֹנְג

New member
היו דברים מעולם...

אם תראי שהוא לא נמשך כמו המחזור הרגיל שלך אז שווה לעשות בדיקה. בכל אופן זה באמת שלב אחד קדימה ברגע שאת יודעת לזהות את הביוץ.

למעלה