שאלה- שם הלהקה?

Yoko Nakajima

New member
שאלה- שם הלהקה?

למה דווקא HIM? מה מקור השם? יש לי השערה, אבל באמת שאני בקושי יודעת עליהם משהו אז זו השערה מופרכת למדי...... אני אשמח אם תספרו לי כי זה באמת מסקרן אותי =]

danduuu

New member
קודם כל ברוכהבאה../images/Emo24.gif

ואממ וואו, זה באמת דיון שלא עשינו. האמת שאין לי מושג מאיפה ולמה הם החליטו על השם הזה [השם המלא-His Infernal Majesty] ובאמת מעניין גם למה הם החליטו דווקא עליו. אם מישהו יצליח לענות על זה, אז ענבלירוני, זה צריך להיות בשאלות הנפוצות אני חושבת.

xXxHIMCRxXx

New member
שלום לך ../images/Emo9.gif

קראתי לא מזמן שהשם היה פשוט תוצאה של התערבות שלהם במשהו, אני כמעט בטוחה שיש את התשובה בפרויקט פינלנד. |לא מזמן קפצתי לראות שוב ^_^|

under the rose

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חני, בת 16 מהרצליה. ובקשר לשאלה שלך, השם הראשון שלהם היה- His Infernal Majesty ובעקבות מספר גורמים הם שינו אותו לHIM (בין היתר כי השם הראשון לא היה רציני ונבחר בספונטניות כבדיחה או משהו, בנוסף, לאנשים היה קשה לבטא אותו,והייתה נטייה לקשר את השם לכתות לא רצויות- וילה ציין שהשם שלהם הוא מחאה לHis Imperial Majesty- הכינוי של "המשיח" של בני הכת רסטפרי.) כשהם שינו את השם לHIM, הם לא הורשו להשתמש בו כי זה היה שמה של להקה אחרת באמריקה. מאוחר יותר הם רכשו את הזכויות עליו. וכיום הם HIM- וילה טוען שזו להקה שונה לחלוטין מHis Infernal Majestyושבכל פעם שהוא נשאל לגבי הפירוש הוא ממציא שקר אחר. מקווה שעזרתי

linkintrance

New member
../images/Emo127.gif=)

אני אישית זוכרת מאיפשהו (נו גם כן הזיכרוןשלי) שהקטע שם עםהHis Infernal Majesty זה היה בתור בדיחה פרטית בין המתופף הקודם של הלהקה לבין וילה...זה כל מה שאני זוכרת..

למעלה