שאלה של תינוק

שאלה של תינוק

שלום. אפשר אולי לדעת למה נושא כה איזוטרי ושולי כמו הנושא באשכול הסמוך על הרב ואזנר זוכה ל 65(!) תגובות והנושאים הכואבים והרציניים שעולים כאן על ידי וע"י אחרים זוכים לכל היותר בעשרה עד עשרים תגובות? מה כבר יש באשכול ההוא שרף התגובות מטפס בו מרגע לרגע והנושאים הרציניים נדחקים לשוליים. זו הרמה כאן? פשוט בושה לאינטליגנציה!

סקרן 1

New member
אולי לאנשים אין כח

לפתוח נושאים כואבים שוב ושוב??????????????????????????????????????????????????????? למשל ההודעה של סופר מטריקס מאוד חשובה בנושא הקולנוע

אני מודיע בצער

אני מודיע בצער שנכנסתי לפורום הזה לפני כשבוע חדור התלהבות שהנה מקום של אנשים על רמה שאפשר לדון איתם בכובד ראש על נושאים העומדים ברומו של עולם ולהיעזר דרכם לקבל מידע על דברים מענינים. במקום זה אני רואה שזה פשוט מושב ליצים נטול רמה שכל דבר רציני ומעמיק נדחק הצידה והדברים השוליים והקלילים עולים לראש הכותרות. אני שוקל ברצינות לפרוש מהפורום הזה ולהשאיר אתכם בלי קרן אור באפילה.

ואולי

ההתעסקות בנושאים ההבליים האלה! מעידה על ריקנות ושיעמום ובעיקר חוסר תוכן כדי להעביר את הזמן? במקום דברים באמת חשובים כמו שנאת חינם למשל?!

אתה צודק

אבל מה זה קשור אליי? בגלל שאני פתחתי אותו?! אגב את ההודעות שלך אתה כותב מסלולרי? זה נראה לי ארוך מדי!

אנליטי, אנחנו כאן בפורום לא מכריחים

אף אחד להשאר איתנו. לא מוצא חן בעיני - חבל אבל: צאתך לשלום. ואם אתה נשאר אני אודה לך מאוד אם: * תפסיק להכניס את המריבה שלך עם רפי לפורום, תשאירו את זה לערוצים פרטיים יותר. * תקפיד על כללי הפורום ובמיוחד על הכללים של הפורומים של תפוז.

לא לדחוף את האף

אני מבקש! האשכול הזה הוא בבעלותי וחתום על שמי. נא לא לערב כאן דיסקוסים בנושאים אחרים שמבלבלים את הקורא. רוצים, לוי ואחרים שלא אזכיר את שמם, תפתחו אשכול נוסף.

רפי rafi

New member
דרך אגב אריאלה מחקה את כל

השירשורים בנושא הסלולרי, אבל בכל זאת אני יענה. בהתחלה זה החזיק יומיים, ובתקופה האחרונה זה מחזיק פחות מיום (בנוסף ללילה אני גם מטעין אותו חצי שעה בצוהריים).

חחחחחחחח

זאת הבעיה. שאתה ואחרים שלא אזכיר את שמם מפני כבוד הפורום, מערבים באשכול דברים שלא ממין הענין וזה סתם מסבך ומבלבל. אז אנא, כל דבר במקומו.

רפי טעות

היא לא מחקה את ההודעות בנושא הסלולרי , רק את הודעות הגידופים של הרב אנליטי השובב .

רפי rafi

New member
אתה טועה

היא מחקה היום בבוקר את כל ההודעות שלך באידיש וגם ההודעות בנושאי הסלולארי.

בעיה

אני מצטרף לכל מילה שאתה כותב. לצערינו הפוליטיקה והנייעס תופסים מקום מידי גדול בסדר יום שלנו.

פשוט חבל

במקום לפתח את הפורום ולהביא אותו לדרגות ענין גבוהות ולמקוה נייעס אינטרנטי שבו ידברו על הנושאים הבוערים והאקטואלים הולכים ומברברים כאן על שטויות ומתרגשים מכל ביטוי לא הכי נקי. אפשר לחשוב, צדיקים שלי שבחיי היום יום אתם מדברים ממש נקי ומנופה... חחחחחח. פתאום בפורום אתם נהיים צדיקים ומתחלחלים מכל קללה. אני מדבר אליך לוי ועל עוד אחד שלא אזכיר את שמו.

אנליטי, מה שאתה עושה בחיים הפרטיים

שלך, תמשיך לעשות. כשאתה בא לפורום שלנו תנהג על פי הכללים של הפורום שאומרים: בלי קללות בפורום.

למעלה