שאלה של רטיבות

nynaeve

New member
שאלה של רטיבות

שלום! זו הפעם הראושנה שאני פה! אני בת 23 אוהבת מאוד סקס אבל מה... יבשה. שכבתי עד היום עם 3 גברים, לפעמים אני נרטבת, לפעמים לא. בדרך כלל איכשהו מצליחים עם קצת רטיבות להיכנס פנימה-אבל אח"כ זה דיי כואב מהשפשוף. אז תגידו חומר סיכה. נכון אבל אין עוד דרך? משהו שיגרום לגוף שלי להתעורר בזמן ולא רק אחרי החדירה? עם החבר הנוכחי הרטיבות היא הרבה יותר גבוהה מהקודמים, ועדיין, יש מקרים שאני ממש ממש יבשה ולוקח לי מלא זמן(יש לו סבלנות שלא נגמרת) להירטב(לפעמים אפילו זה שהוא יורד לי לא עוזר) והוא שונא חומר סיכה... אני לא יודעת למה-אבל הוא שונא, הוא מעדיף לעבוד שעות נוספות יש עצה?

the evil 1

New member
זה נורמאלי

אף בחורה לא "מוכנה מייד" כדי להיות רטובה מספיק צריך להיתמזמז ולפנטז, אנחנו לא כמו בחורים אנחנו צריכות הכנה וגישה עדינה יותר. אני מבינה שיש הרבה אנשים שרואים סרטי פורנו בהם הבחורה מוכנה מייד אבל זאת לא המציאות אם את רוצה ליהיות רטובה ליפני הזמן תפנטזי תהני מלחשוב על דברים סקסיים ואת תרגישי בצמך איך את נירטבת, אבל אל תצפי מעצמך ליהיות "לפי הספר" כי זה שטויות זה גם נורא אינדיבדואלי.

yarrin

New member
כן יש עצה

שהחבר שלך ירד לך ממש לפני שהוא חודר. גם אני יבשה לעומת נשים אחרות (אני יודעת כי הייתי עם נשים). בן זוגי הנפלא מרטיב אותי עם לשונו בטרם הוא חודר אלי. מעדיפים להשתמש במיצים טבעיים ולא בחומר סיכה.

nynaeve

New member
אבל הוא כן...

ולפעמים אפילו זה לא עוזר... לפעמים המשחק המקדים נמשך המממממון זמן(כי אנחנו אוהבים, לא כדי שאני אהיה רטובה) ועדיין, לא תמיד אני רטובה, או שאני רטובה לא מספיק

למעלה