שאלה של רווק...

תגידי בובה...

מכל קול ענות חלושה...יצנח לו זלזלך? לא
לא יצנח לו
אנו נתגבר על כל מקל מה יתקע ו בגלגלינו... קוקו מאמינה לא כשרה. על גחוני לכיוון המיטה...מיחכה בסבלנות רבה לך.

עם ענתי...

נגיע לפשרה...שתגוז לך עננית הספק. עם יערית...היא רק בררה...לא תקעה יתד. אינעל ראבאקקקקקקקקקקקק...בואי כברררררררררררר! הורידים ברגליות תנפחו לי...חייבת מאוזן דחוף!

ב ו ע ו ת

New member
תתאזני, נשמה

אני פה טיפה עסוקית עם איש אחד שמתקין לי קו טלפון במשרד, כדי שאני ארגיש חשובה ממש. אני מחייכת אליו מדי פעם, שולחת אליו מבט מלא הבטחה, אומרים שזה עוזר עם בעלי מקצוע. נעמה

הולכת לחטוף איזון...

ואת בנתיים... הרימי מעט את שובל שמלתך...לאט לאט... עם בעלי מקצוע,זה הזרז המתאים. לילטוב אהובתי...אל תתביישי להזדחל למקום יצועי.

ב ו ע ו ת

New member
תתאזני, נשמה

אני פה טיפה עסוקית עם איש אחד שמתקין לי קו טלפון במשרד, כדי שאני ארגיש חשובה ממש. אני מחייכת אליו מדי פעם, שולחת אליו מבט מלא הבטחה, אומרים שזה עוזר עם בעלי מקצוע. נעמה

בימינו ? גיל 24 זו כבר גרוטה עם

10 שנים על הכביש וקילומטרז גבוה אז מה יש לבדוק אם היא יד שניה או שלישית ? גם פחחות היא בטח תצטרך אבל אם המנוע טוב ולא צריך אוברול שיהיה במזל טוב

זה מז(ק)יר לי בדיחה

על בחור גרוש שפוגש את החבר שלו שהתחיל לצאת עם גרושתו והוא שואל אותו: "אחי, איך זה ללכת עם יד שניה ?" אז הבחור עונה לו : "שלושה סנטימטר ראשונים עובר ואחר כך הכל עוד חדש בניילון ממש כמו מהיצרן

החתולית

New member
הצעה אמיתית ומהלב

קח את החבר שלך ותן לו יד - אני בטוחה שאיתו יהיה לך טוב יותר, שהרי הוא אינו "יד שניה" או "יד שלישית". דרך אגב, החבר הזה שלך, הוא גם אומר לך מה לאכול ומה ללבוש, מתי להשתין ואיפה להניח את הראש ? אני במקום האישה הייתי מוותרת, כי נראה אתה כנראה מצב נתון שאי אפשר לתקן ודברים מקולקלים עושים לי כאב בטן.

אל דן

New member
פעם אמר לי מישהו

פעם אמר לי מישהו.... שהוא" לא לוקח פחות מיד חמישים". אבל איש איש יעשה הישר בעיניו. בהצלחה לך

ס ת י ו 5

New member
סלחתי

ובכל זאת איפה בדיוק זה שם? שם בגלגול אחר? שם כזה כאילו? תשמע משהו פיקולו שם בפרק א' היינו כי רצינו היינו כי חשבנו שיהיה לנו טוב היינו כי אהבנו (לפחות בזמן שהיינו שם) היתה שם נשימה, טעימת חיים, לגימה מכוס יין אדום, חשבנו שזו גלידה שטעמה היה בדיוק הטעם האהוב לעולם לא הייתי מוותרת על נסיך החלומות שהבאתי לעולם "משם" זה באמת מצב נתון כמו שאתה אומר אבל מתוקן מתוקן מטעויות העבר מתוקן אחרי דוקטורט באוניברסיטת החיים מתוקן וחולם. מצב נתון חולם על חיים בפרק ב' מצב נתון חולם על חיים סוג א' חיים סוג א' יד "ראשונה"

למעלה