שאלה של רווק...

שאלה של רווק...

טוב, שלום לכולם. אני מקווה שאתם מקבלים פה, לעולמכם, רווק...
השאלה שלי היא כזאת: לפני מספר ימים, הכרתי בחורה. נחמדה מאוד, אשת-שיחה מעניינת, ניראית טוב - בקיצור: דו"ח בדיקה מראה שהכל בסדר. יצאנו לדייט ראשון ואז היא סיפרה לי שהיא גרושה. היא בת 24 וחצי. לא כ"כ היה לי נעים להכנס לפרטים, מה שכן היא דווקא לא הייתה לה בעייה לדבר "על זה". אני יודע שאולי זאת מחשבה לא נכונה, אחרי הכל אין לה ילדים אז מתייחסים אלייה כ"רווקה", אבל איך מוציאים את המחשבה הזאת שהיא הייתה "שם" 0בנישואין)...כלומר, חבר שלי אמר שלי שלא לוקחים יד שנייה. אני לא רוצה לוותר, אבל זה משהו שקצת מציק לי. זה מצב נתון שאי אפשר לתקן אבל... מה עושים? (וסליחה מראש אם לא הייתי ברור...)

mars4

New member
סליחה שאני קצת בוטה

אבל לקרא לגרושה "יד שניה" מעיד על בורות וחייפ בחשיכה. למה עם היא היתה רווקה אז זה מעיד שהיא יד ראשונה? מכיר רווקות שמה שהם שכחו נשואות עוד לא למדו. או שאתה מאלה שמחפש בתולה? או בן לאימא פולניה שתצקצק בשפתיים? מה הקשר בכלל? גרושה היא אישה שבחרה למסד את יחסיה (בעיני הרבה יותר עדיף מלהשתרלל שנים על גבי שנים) ולא צלח הדבר בידה. מכבד כל אחד ואת דעתו. אני לא היתי מתיחס לעובדה שהיא גרושה בכלל. מתאים לך תקח ב-2 ידים!

swansea

New member
אל תבזבז את הזמן שלך

חבל עליך. אתה עוד צעיר. תשאיר אותה פה ותלך...אנחנו הגרוטאות כבר נמצא מה לעשות איתה.

Rinattt

New member
למה, למה, למההההההה?

למה איתי הגרוטאות לא מצאו מה לעשות? אני עדיין במצב טוב, הפלולה כבר לא בולטת כמו בעבר, עשיתי גשר ככה שעוד מעט השיניים שלי יתיישרו, וניתוח אף בדצמבר הקרוב, הקפלים בגב ובבטן קצת ירדו (אבל ממש קצת) והתחלתי להסתרק בכל הגוף... ועם כל היופי והחן לא מצאתי גרוטאה אחתתתתתת
איזה עצובה אני...

אני כל הזמן אומרת לך

שאם תסתרקי לצד השני, יותר יחמיא לך זה יסתיר את הפלולה קודם כל, ואז יראו כמה יופי פנימי יש לך, למרות הגשר והאף.

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

זה כל היופי, שיש לי יופי ניסתר... רק צריך למצוא אותו... חחחחחחחחחחחח

בשבת הקרובה יתקיים סיור של

החברה להגנת הטבע, לחיפוש היופי הנסתר של רינת תי תי, בסיור זה נשלב גם את חיפוש אחרי השקרן הפתולוגי. נקודת היציאה היא מאזור חדרה, וסוף החיפוש יהיה באיזור זכרון יעקב
(סופי מזילה ריר
)

ב ו ע ו ת

New member
שאלה של גרושה

מה בשם אלוהים יש לעשות עם אדם בן 27 שעושה דוקטורט במדעי פינוי השולחן? נעמה

יערית

New member
לפחות

יוצא עם דוקטורט!יש כאלו שנים על גבי שנים,לומדים ולא יוצאים עם שום אסמכתא שמוֹרה על כך.

ב ו ע ו ת

New member
יש לי יציקה על הראש

חמוקייך יוכלו להמתין למועד אחר? שמרי מקום, אני אתגנב על קצות האצבעות כשאסיים. נעמה (התאפקויות והתנזרויות בע"מ)

יערית

New member
../images/Emo18.gif

לא שאני מתערבת או נדחפת או משהו אחר,אבל האם הסברת לה קודם את הכללים לשינה משותפת במיטתך?

למעלה