שאלה של רגישות

qwert3

New member
שאלה של רגישות

אני נמצאת כרגע כיומיים לפני קבלת המחזור (מקווה שלא יגיע). בערך ממועד הביוץ יש לי רגישות בחזה. האם הרגישות אצלכן עורכת כל הזמן או לפרקים, כלומר מידי פעם, מספר פעמים ביום או לאורת כל היום? שאלה שנה - לכבי ההפרשות. האם, בהנחה שהיתה הקלטות, אמורות להיות הפרשות?

בהצלחה, מחכה לעדכונים..

אצלי הרגישות באה רק שהיתה קליטה וזה היה רצוף אבל סבלתי מזה בעיקר ששכבתי על הבטן (לצערי גם בורכתי בחזה ע נ ק שעושה לי צרות בקטע הזה). זה יכול להיות אבל גם סימן למחזור רגיל.. לגבי הפרשות - יש לפני מחזור ובדר"כ הן נפסקות כמה שעות לפניו, אבל אני יודעת שבהריון ההפרשות חוזרות ובגדול לפעולה אז שוב זה יכול להיות לכל כיוון. מציעה לך לחכות בסבלנות עוד יומיים ולבדוק הריון..

qwert3

New member
עוד שאלה -

האם הפרשה חומה בהירה אמורה לסמן את בוא המכשפה? או לא בהכרח? כי זה מה שראיתי עכשיו, אחרי שעשיתי PP. אוי, מה זה לא בא לי עליה
. מה אתן אומרות?

שוב - יכול להיות הכל

גם מחזור יכול להיות והריון - מה לעשות? (היום פעם עשירית נראה לי ששמעתי על מקרה כזה)...

אצלי כמעט ואין רגישות בחזה לקראת

קבלת הוסת. אולם כשאני בהריון ישר יש לי רגישות בחזה ויש לי ורידים בולטים על החזה. כך אני יודעת שאני בהריון.

אצלי יש רגישות בחזה מהביוץ

עד המחזור . מספר ימים לפני המחזור החזה כואב מאד. הרגישות או הכאב במשך כל היום.

qwert3

New member
שוב בבעיה../images/Emo53.gif

אתמול בלילה, ביום ה-26 למחזור, אחרי ניגוב PP, היה דימום חלש. היום בבוקר (יום 27) אותו דבר. על יבש לא ראו כלום, רק אחרי PP. אין לי את כאבי המחזור הרגילים, שבדר"כ ממש אי אפשר לטעות בהם, וגם לא דימום חזק ושופע (אג - אני ארבעה חודשים אחרי סיום גלולות, המחזור לא סדיר אבל הכי ארוך היה עד 29 יום). ההתלבטות שלי היא, האם בכל זאת יכול להיות שאני בהריון? ואם לא - אני אמורה להתחיל לקחת איקקלומין מהיום החמישי של המחזור, אז איך אני אמורה לדעת מהו? האם דימום חלש כפי שתארתי (בניגוב רק אחרי PP) נחשב לדימום של וסת? בבקשה מנסיונכן.

פּוֹנְג

New member
תתיחסי לתחילת המחזור רק ביום של

הדימום ולא הכתמים הללו. (דימום רציני) אם כל המחזורים שלך הם כאלו של דימום מעטים המובחנים רק בניגוב, אז תשאלי את הרופא מתי להתחיל לספור. אבל, אם הדימום החלש הזה ימשיך, או יפסק ויהיה לך איחור (29 ימים אמרת) אז שווה לעשות בדיקת הריון כי אולי אלו למעשה דימומים שקיימים לפעמים בתחילתו של הריון. בהצלחה.

lnln

New member
הפרשות?!

מצד אחד, לי, יש 3 ימים של הפרשות חומות\אדומות לפני המחזור שנהיו הרגל קבוע מאז הפסקת הגלולות ולא, הן מופיעות ללא כל כאב נלווה. אבל מצד שני יש פה סיפורים אל דימום "השרשה" שהוא בערך בתאריכי המחזור ומשמעותו, הריון. אז כנראה שתצתרכי עוד קצת סבלנות, לדעתי לא יותר משל יומיים עד לבדיקת הריון ביתית. בכל מקרה ע"פ הגניקולוג שלי, ימי הספירה לאיקקלומין הם רק ימי הדימום "הכבדים" ולא ההפרשות שלפניו, אז יש ל

qwert3

New member
אוף!!!!

אני כבר ממש לא יודעת מה קורה לי. ההפרשות החומות שנראות רק כמנגבים אחרי PP נמשכות (לפעמים אפילו לא רואים כלום). היום הוא היום ה-28 וכרגע עשיתי בדיקת הריון של לייף (מבית הסופר פארם). התוצאה שלילית.(אין לי עדיין גם כאבי מחזור). מה קורה? למה אני לא מקבלת מחזור או לחילופין בהריון?

פּוֹנְג

New member
כאשר המחזור לא סדיר

זה קצת קשה לדעת מתי נחשב כבר איחור ומתי זה עדיין בגדר הסביר. האם במקרה את יודעת מתי היה הביוץ?

qwert3

New member
לא ממש../images/Emo4.gif

חישבתי לפני מחזור של 28-29 יום. מה שבדר"כ קורה. לא היו לי מחזורים ארוכים יותר.(ואז גם היו ההפרשות, אבל לא ממש בדקתי אותן וגם לא בדקתי חום). אז למה כל הסימנים האלה? מה הם אומרים?

פּוֹנְג

New member
זהו שהסימנים האלו יכולים להעיד

גם על זה וגם על זה. גם על הריון וגם על מחזור. אם עשית בדיקה והיא יצאה שלילי, זה קצת מחזק את סיכויים למחזור...
אבל עד שהמחזור לא מגיע - אי אפשר באמת לדעת. יכול להיות שהמחזור הפעם יהיה ארוך יותר יכול להיות שהביוץ היה מאוחר יותר יכול להיות שהערכה 'מקולקלת' והיא עדיין לא זיהתה הריון... מה שאני מציעה לך זה להמשיך לטפס על הקירות או הרבה יותר טוב - לנסות להעסיק את עצמך בדברים אחרים. ותראי מה הזמן יאמר. נכון, זה לא פשוט...

qwert3

New member
תודה על התגובות ועוד שאלה-

האם יכול להיות שהדימום הקל הוא בעצם מחזור (שכזה מעולם לא היה לי), והוא קל כי לא היה למעשה ביוץ? או שהרירית לא היתה עבה מספיק?

חייבת לשאול אותך משהו..

למה לעזאזל את עוד לא עשית בדיקת הריון? ככה תפתרי את כל התעלומה..

אופפסס שכחתי להקפיץץץץ

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

qwert3

New member
אז זהו, שעשיתי,

קניתי בדיקת הריון בייתית של הסופר פארם והיא הראתה תוצאה שלילית. דיברתי בטלפון עם הרופא שלי והוא אמר שאם הבדיקה היתה שלילית אז אין הריון. אני מחכה לשבוע הבא ואז אעשה בדיקת דם (אולי באמת היה ביוץ מאוחר מהרגיל). בינתיים, כרגיל, המחזור עדיין לא הגיע, אלא רק הפרשות חומות בהירות. אני ממש לא יודעת מה קורה בגוף שלי.

mei26

New member
../images/Emo12.gifאני סקרנית

אני נתקלת בדיוק בבעיה שלך, עוד יומיים מסתיימים להם 28 הימים וכבר יומיים שיש לי בדיוק את ההפרשות שאת מתארת ובלי כאבי מחזור, מה שמאוד לא אופייני לוסת שלי. ניסית לעשות יותר מבדיקה אחת? תמשיכי לעדכן

למעלה