שאלה של פוריות

דניאלט

New member
שאלה של פוריות

פשוטה אבל ברפואה הרגילה קצתי לפני כשנה הצלחתי לאחר מס' טיפולים קלים להכנס להריון הכל היה נפלא עד לשבוע 22 עברתי לידה מוקדמת,לא מוסברת,ללא סיבה ממשית או מנומקת מהרופאים. בית החולים הלל יפה אליו הגעתי "השתדל" להתפטר ממני ככל האפשר בטענה שאם הצלחתי להכנס להריון, אז אני אצליח בעתיד. כמובן המשכנו לנסות, ללא הצלחה ואפילו עברנו לטיפולים עם סכויי הצלחה גבוהים יותר אך לשווא. אשמח לדעת אם יש טיפולים או כל דבר שיוכל לעזור לנו להכנס להריון מבלי לחזור לאימת הרופאים שכל רצונם הוא בטח לא לעזור. בברכה דניאל

vca

New member
מספר שאלות למחשבה

הנושא אולי מכביד מבחינה רגשית ולידה מוקדמת אינה דבר משמח כלל ועיקר. סביר להניח שכל באי הפורום מחזיקים לך אצבעות ואפילו ידיים שלמות להצלחתך במשימה החשובה לך כעת. אשאל אותך מספר שאלות הקשורות לקבלת האימהות/נשיות/פוריות שלך עצמך. אינך חייבת לענות אלא לחשוב עם עצמך, לנסות להסתכל פנימה ולראות מה קורה לך בפנים, עמוק בתוכך. 1. האם את *באמת* רוצה להרות וללדת ? 2. האם יש משהו, גלוי או סמוי, הקשור ללידות, הריון, נשיות או פוריות המעיק או יושב עלייך והיכול להפריע ? 3. מהו המכשול הפיזיולוגי אשר בגינו נדרשו טיפולים כדי להכנס להריון ? 4. איך את מקבלת או רואה את הנשיות שלך עצמך ? 5. האם את מוכנה להיות אמא ? ואחרונה - מה האסוציציות שלך כאשר אומרים לך את המילה אמא ? בחיי שאינך חייבת לענות אלא לטייל במרחבי הנפש ולנסות להבין חג שמח.

avorly

New member
לגבי שאלות למחשבה:

אני חייבת להגיד שהיזלתי דמעה............. השאלות באמת נכונות, גם אם אנחנו במשך היומיום לא ממש שמים לב אליהן. נתת לי חומר למחשבה..............
שיהיה חג שמח.

avorly

New member
דניאלט, ברוכה הבאה בצל פורומינו

מניסיוני האישי- מכירה את הכאב בציפיה הגדולה להריון המיוחל. בהחלט אפשר לעזור עם הרפואה המשלימה, על כל שלוחותיה, אך בהחלט יד ביד עם הרפואה המערבית. אני תמיד בדיעה שהרפואה השלימה (=המשלימה והמערבית, כשהן ביחד בכיוון משותף) יכולה להגיע לתוצאות נפלאות. אם בית החולים הלל יפה הרים ידיים, אין זה אומר שמחלקות אחרות לא יוכלו לעזור לך להגשים את חלומך. לא תמיד המקום הקרוב ביותר עוזר לנו יותר; לפעמים המאמץ הפיזי גורם לנפש לעשות מאמץ יותר גדול. הדרך אומנם רצופה קשיים, ולפעמים יש רצון לגדול לוותר, אבל תמיד תמצאי מישהו לאורך הדרך הקשה שיחזק ולא יתן להתייאש; תמיד קיימים המון אנשים טובים באמצע הדרך. והכי חשוב -
, אני יודעת שאם מתעקשים- מצליחים בסופו של דבר
ההצלחה האישית שלי כבר בכיתה א'

למעלה