שאלה של ערב

שאלה של ערב

ערב טוב לחברים הנחמדים כל כך נעים פה בפורום, נעים וחמים הרגשה של בית ולכן בהיותי כבר בת בית, מרגישה מספיק קרוב ו - לא אתבייש ואשאל: תגידו לי, אתם לא עובדים????, כי אני כל היום בעבודה, ואין לכם ילדים שמעסיקים בלי סוף??? כי אני על היום רצה אחרי הזנב שלהם, אני מגיעה עכשיו למחשב ותוהה, כל כך הרבה הפסדתי, מה קורה פה, מתי הספקתם?

tairon

New member
אלמנה כחולה ערב מעולה לך

ובכן...... ישנם חלק שגולשים ממקום העבודה חלק מלימודים וחלק שלא עובדים במהלך היום אלא יותר מאוחר מזה ואת כבר בת בית לכל דבר! מאחל לך ערב נעים

אוסי

New member
חמודה שלי ...

אנחנו חולים על הפורומים ... בכל הזדמנות אנחנו מחפשים להכנס לפה, אפילו סתם להציץ ... ואני דווקא רווקה ,סטודנטית ... נכנסת מכל מקום ..בית ,עבודה לימודים.. עכשיו את מבינה ...??? ערב טוב .....יקירה.

may may.

New member
כל כך מבינה אותך

אני גם אחרי טלאות היום עייפה ושדודה פותחת את המחשב נכנסת לפורום ובוווווום כל היום היו כאן ואני הפסדתי ואז קוראת את מה שהביא היום משיבה, מגיבה וכותבת ממליצה לך בחום

אהובה.א

New member
תשובה של בוקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חומד , את ח י י ב ת למצוא זמן לעצמך והפורוםזה חלק מהזמן שאני מפרישה לעצמי לאחר שהילידים הולכים לישון ואחרי שבבוקר הם יוצאים לביה``ס ואם הילדים גדולים?.. על אחת כמה וכמה ברוכה הבאה לפורום אהובה

למעלה