שאלה של ספיגה

שאלה של ספיגה

היי, יש לי שאלה שדי ברור לי שאין לה תשובה חד משמעית אבל בכל זאת זה מעניין אותי. לפעמים, כמו הערב למשל, בעיקר אחרי ארוחת ערב ערכי הסוכר שלי מטפסים לכיוון ה150-160. זה מציק לי ולכן לפעמים אני מזריק לעצמי יחידה אחת לבטן. אחרי כל הזרקה, לא משנה של כמה יחידות, הרי יוצאת עוד איזה טיפה או שתיים מהמחט, השאלה היא האם הטיפות האלו הן חלק מן היחידה שהזרקתי או שהן עומדות בפני עצמן. ובנוסף כמה לדעתכם מתוך היחידה הבודדת הזאת באמת נספג כמו שצריך. מקווה שהבנתם את השאלה... תודה רבה

מומלץ להשאיר את המזרק נעוץ כמה שניו

שניות בגוף כדי להפחית את הטיפות הללו שנשארות בחוץ. לשנות מקום הזרקה כל פעם כדי לשפר את יכולת הספיגה ולמנוע יצרת גבשושיות ונפיחות מקומית וכן לעסות את המקום ההזרקה בתנועות מעגליות שוב מאותן סיבות.

מיימוש

New member
מזדהה עם השאלה

גם לי הציק העניין הזה, בעיקר לאור העובדה שאני מזריקה "באוויר" יחידה 1 יוצאת ממש טיפה, ממש כמו זו שיוצאת לפעמים אחרי הזרקה. לפעמים גם אחרי 10 שניות יוצאת טיפה, אז מה עושים, צריך להזריק יותר?

hilapo

New member
אני סופרת 10שניות

והמחט יוצאת נקייה כך שהכל הוחדר.

אני גם סופר ולפעמים...

אני גם סופר אבל לפעמים יוצאת בסוף איזה טיפה או שתיים, השאלה היא כמה הטיפה הזאת משמעותית ביחס ליחידה אחת או שאולי היא בכלל לא חלק מהיחידה אלה עומדת בפני עצמה. קרה לי גם שאחרי ההזרקה יצא לי גם איזה טיפה החוצה מהבטן בשילוב עם קצת דם, אני מניח שזה לא הדבר הכי טוב בעולם... אבל זה לא קורה יותר מדי

כמו באוטו

לי אמרו לספור 21 22 23 ואז להוציא את המחט. גם לי זה קורה לפעמים אבל באופן מוזר רק בזריקה של ה N בR לא...

למעלה