שאלה של סטטוס

פיקסון

New member
שאלה של סטטוס

אז באיזה סטטוס אני נמצא היום מה לומר פסק דין לגט יש אישור הסכם יש תאריך לטקס יש (יום שלישי הבא) אז כיצד נקרה הסטטוס הנוכחי

פיקסון

New member
../images/Emo13.gifלא

אני מאושר שסוף סוף אחרי שנה ושמונה רואה את הסוף

עדיין פרוד מן הסתם

כי אתה עדיין לא גרוש ועדיין נשוי בהצלחה ביום שלישי הבא, הגיע הזמן

ayb1

Well-known member
מצב בניים של לא פה ולא שם אם להיש

להישתמש בדוגמא של שי עגנון שחקרא לפרווה = לחלב דהיינו לא חלב לא בשר אז למצבך אפשר לקרוא לגלן דהיינו לא גרוש לא נשוי או לנלג דהיינו לא נשוי לא גרוש בקיצור קיבלתה כיוון נסה קיצורים נוספים אולי ימצא לך משהו מוצלח יותר ונשלח בשם הפורם לאקדמיה העברית ללשון.

קטי30

New member
וואוו יש ים אופציות

גרוש עוד 10 ימים
פרוד עוד 240 שעות פחות או יותר
פרוד על הסף
אוטוטוטו גרוש ותמיד אתה יכול לשמור על זכות השתיקה .
פיקסי
עוד קצת ממש טיפה... בהצלחה ומזל"ט לך.

d a n i e l s 5

New member
דרמטי שכמותך :)

כולה עוד שבוע..... עד עכשיו לא הטריד אותך....שזה לא יטריד אותך בשבוע האחרון. בעוד שבוע תדע בדיוק....מי אתה, מה אתה, לאן פניך מועדות....... בהצלחה !

L o v e M e1

New member
הסטטוס: בציפיה

או במילים אחרות: ואם ביום שלישי בא לי? בהצלחה בהמשך...

פיקסון

New member
נקודת זיכוי

כבר יש לי מאז שנפסקו מזונות זמניים (על פי בקשתי) אבל מהרגע שיש את הגט ופסיקת מזונות לא צריך כל שנה לבקש את נקודת הזיכוי

אויש סליחה...

לא הבנתי שאתה מחפש שמות בהומור... עניתי ברצינות טוב, כבר העירו לי שההומור שלי לקוי

ובהמשך לזה...

מישהיא שיודעת על מצבי ה"זוגי" תיקנה את עצמה בשיחה לאחר שקרה לו בעלך לבן-זוגך. התשובה שלי הייתה שהוא לא בן זוג שלי אבל עדיין בעלי

ערסlight

New member
בועות סיפרה לי.

שפעם, לייזר האיכר עבד בשדה, פתאם רץ אליו מישהו מהכפר להודיע לו שבתו ילדה. לייזר מסתקרן מה נולד ושואל... אז מה אני עכשיו? סבא או סבתא? ואתה? סודוקו כבר עשית?

פיקסון

New member
עכשיו בכל מבולבל

מתי סוף סוף אפשר לשנות בת.ז. או שבכלל לא יהיה סעיף הסטטוס

למעלה