שאלה של נסיון

ERICP1

New member
שאלה של נסיון

בירשותי Compacq 3850 כולל עברית מע. הפ. 2002 במצב טוב כרטיס הרחבה בגודל 256 של SIMPLETECH , מיכסה פלסטיק HP ניפתח, ונרתיק בד שחור לחגורה, וכל יתר האיבזור לחיבור למחשב וכו. אני מעוניין להשתדרג למכשיר חדיש יותר, אנני מומחה גדול אבל מהירות ויעילות חשובים לי. 1. מה יהיה המכשיר הבא שלי (נניח שכסף זו לא הבעיה) 2. כמה אבקש בעבור המכשיר הישן שלי?. תודה על תשובותכם המנומקות אריק.

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

אם תפרט מהם הדרישות שלך אולי נוכל לעזור לך להחליט לגבי המכשיר הבא. את ה-3850 תוכל למכור בכ-1200 ש"ח כולל הכרטיס, למרות שאת הכרטיס שווה לך להשאיר ככה שכדאי למכור ב-1000 ש"ח.

ERICP1

New member
דרישות???

גיבריש עבורי, אני משתמש ביומן הפגישות, ספר הטלפונים ואשמח להיות מסוגל לגלוש באינטרנט לקבל ואולי לשלוח דואר, דסטינטור, EXEL WORD זהו פחות או יותר.

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

אם חשוב לך דסטינייטור - חפש 5450 יד שניה (כדי שתוכל לגלוש באינטרנט). אם אתה יכול לוותר - קח 2210 כדי שתוכל לגלוש בעזרת BT (אם יש לך סלולארי תומך). אם אתה מעדיף לגלוש דרך WIFI - קנה 4150.

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

עוד משהו, אם יש לך כבר דסטינייטור רגיל שמתאים ל-3850 אז ההודעה שלי רלוונטית. אם אין לך דסטינייטור ואתה רוצה לקנות - קח את ה2210 או את ה4150 וקנה GPS BT.

2cookie

New member
../images/Emo26.gif

זה מדבק

למעלה