שאלה של מתחיל

zoomout

New member
שאלה של מתחיל

אם יש לי vst מסוים כמו pro-53 למשל,ואני רוצה להישתמש בו בכמה ערוצים,כלומר בכל ערוץ סאונד שונה מה vst הזה...יש דרך במקום לפתוח כמה פעמים בישביל כל ערוץ,לפתוח את ה vst פעם אחד ולהגדיר לכל ערוץ איזה סאונד לנגן ,כלומר ערוץ אחד זה strings ערוץ שני זה pad וכו'.. תודה

HeavenlyB

New member
לא. אין דרך אחרת

ה-Pro-53 הוא לא Multi-timbral, לכן הוא יכול לנגן רק Preset אחד בזמן נתון. אין ברירה אלא לפתוח את הכלי מספר פעמים כמסר הסאונדים שאתה רוצה.

Megapuzik

New member
../images/Emo207.gif - עבודה חסכנית עם VST

אני מפעיל באותו סשן לפחות 2-3 ערוצי מידי עם אותוVST + עוד כ3 ערוצי מידי שלכל אחד מהם מוצמר VST אחר, אילו אופציות יש לי לעבודה חסכונית יותר (במשאבי המחשב)? קראתי משהו על freeze ולא בדיוק הבנתי מה ואיפה. תודה מראש (אני משתמש בSX2).

elper11

New member
כנס...

לגבי הפריז אתה יכול למצוא אותו גם בF11...איפה שטוענים את הויאסטי יש לך כפתור שם של קרח כזה... עבודה חסכונית אתה יכול להוציא את הערוצי ויאסטי לאודיו...ואז תעשה freeze על הערוץ ויאסטי..אם תרצה לשנות תחזיר שוב את הויאסטי תשנה ותשמור לאודיו שוב ואז freeze :)

HeavenlyB

New member
ה-Freeze בעצם יותר

קובץ אודיו זמני ומכפה את אותם כלים שצורכים משאבים מהמחשב. לדעתי האישית, ייצוא של קובץ אודיו יותר יעיל, כי תהליך ה-Freeze לוקח הרבה יותר זמן ולא מאפשר דבר חוץ מהשמעה, לעומת ערוץ האודיו שמאפשר עריכה.

Megapuzik

New member
תודה לכם

פחות או יותר נראה לי הבנתי בעצמי שעדיף לייצא לאודיו, זה מה שהייתי עושה עד עכשיו. (בעיקר כדי להוסיף פלאג-אינים, אבל עכשיו הבנתי שזה גם הכי יעיל)

zoomout

New member
ואם זה vst אחר שהוא Multi-timbral ?

יש דרך לפתוח פעם אחד ? איך עושים זאת ? תודה

למעלה