שאלה של מתחיל

jonjo

New member
שאלה של מתחיל

שלום לכל האופנוענים אני רוצה לקנות אופנוע (ראשון!!), אין לי הרבה כסף ואני רוצה להתחיל עם אופנוע פשוט. ההתלבטות שלי היא בין klr250 ל gn250 - ברור לי שהם שונים מאוד. אני צריך אופנוע פרקטי שיתאים מדי פעם לנסיעות ארוכות. קראתי את כל המאמרים ועדיין הייתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים. תודה

טימאק

New member
אני ביררתי בזמנו על הGN

ולא קיבלתי המלצות חמות יש לו עוצמה כמו של 125 אבל ניראה כמו אופנוע. אחד מהפורום פה הגדיר אותו בתור `קקי של סוזוקי`.

jonjo

New member
ארוכות - בין שעה לשעתיים

אין לי צורך באופנוע מהיר במיוחד או חזק במיוחד - לא בהתחלה לפחות

offנוען

New member
בתור בעליו של GN לשעבר...

אופנוע נחמד נוסע במהירות של 100-120 קמ"ש מקסימום. אופנוע אמין מבחינת תחזוקה וזול, אך תצטרך לבדוק טוב טוב את הכלי כי רובם ישנים ולא כולם שמורים. מבחינת נסיעה ניתן לעשות נסיעה של שעתיים עליו הוא די נוח אבל (וכאן האבל הגדול) כמו שאומר צדי צרפתי בכוכב נולד.. זה לא זה זה ליד הוא ממצה את עצמו די מהר ותרצה לעבור מהר מאוד ל-500 כמו שאני עשיתי (וכבר מגרדות לי האצבעות לעלות בסמ"ק...) הפלוס הגדול שלו לטעמי זה שהוא רגוע ומאפשר לרוכב מתחיל להתרכז בבסיס (דהיינו שליטה והקניית מיומנות רכיבה ופחות התפרעות והתחראות על הכביש) אם אתה מתכוון כל יום לבצע נסיעות ארוכות הייתי שוקל בחום קנייה של אופנוע 500 סמ"ק וקורס רכיבה מתקדמת. לאציינת את התקציב כך שנוכל לכוון אותך יותר.

jonjo

New member
דבר ראשון תודה

ביום יום הוא ישמש לנסיעות קצרות בעיר תקציב +- של 10000 ש"ח. אם הוא ימצה את עצמו - נתקדם ל 500

offנוען

New member
אם כך

בהנחה שכל התקציב הוא לאופנוע תוכל למצוא להערכתי משהו משנת 97-98 שזה כבר נקרא נדמה לי GZ(באחת מהשנים האחרונות השם הוחלף מ-GN) במידה ואתה אמור לקנות גם ציוד תוכל שנת 94 +ישאר לך כסף לקסדה נורמלית ומעיל סביר בכל מקרה שיהיה בהצלחה

למעלה