שאלה של מתחיל

epsilonnow

New member
שאלה של מתחיל

אני ממש לפני הצעד הראשון בדוט נט. יש לי ידע ב VB6 ואני מעוניין ליצור אתר אינטרנט שמקושר לבסיס נתונים ומספק למשתמש אפשרות להכניס נתונים ולקבל נתונים. אם הבנתי נכון , אז יש לי אפשרות בדוט נט לכתוב בכל שפה (VB,ASP,C וכו') ולקמפל בהתאם למה שאני רוצה (אתר אינטנרט). אין לי שום ידע מוקדם ב ASP . האם עדיף לי ללמוד ASP.NET מההתחלה או לגשת ל VB.NET ?

yuval k

New member
רענן זכרונך עם VB.net, ואז פנה ל-

ASP.net. הכרה של התחביר חשובה לעצם התכנות עצמו, בלי קשר לסביבה אליה אתה מפתח (חלונאית או וובית).

flipo

New member
יש לי בעיה דומה

גם אני צריך להכין משהו דומה: ממשק משתמש וובי שמקבל נתונים מהמשתמש וגם מציג לו נתונים (מעובדים כמובן). היום אני יודע רק VB6 ו-HTML אבל הבנתי שיש "שילובים" אחרים מומלצים, כגון: ASP + VB VB.NET ASP.NET אבל כל זה כמובן ללא ידע ברור שמה שכתבתי מבוסס.... עזרה בבקשה

flipo

New member
ועוד משהו

האם אני צריך לדעת XML לצורך העניין?

flipo

New member
מצטער, אני אחדד

אני מעוניין לעשות ממשק וובי למשתמש שיקלוט נתונים ויציג נתונים (מעובדים) ושיהיה מקושר ל-DB. הידע הנוכחי שלי הוא VB6 ו-HTML. השאלה היא באיזה כלים להשתמש ע"מ לבנות את האתר? ואם מומלץ להשתמש בטכנולוגיית דוט נט אז באיזה ואיזה ידע מוקדם נדרש לכך? תודה

adam222

New member
dotNet בהחלט מומלץ (אנחנו משוחדים)

מבחינת שפה מומלץ עבורך VB.Net כמו כן מומלץ הכרות בסיסית עם סביבת הפיתוח... מבחינת ממשק ישנם 2 אופציות: מממשק WEB או ממשק WINDOWS, בחירה שלך!

למעלה