שאלה של מתחיל...

helloWorld5767

New member
שאלה של מתחיל...

טוב אז מספר שאלות לי אליכם,
אז בלי לפרט יותר מדי על עצמי, רק לפני כמה חודשים התחלנו לקיים יחסים. שנינו היינו בלי נסיון מיני קודם.
דבר ראשון אני חייב לציין שאשתי מאוד רזה. מה שמתבטא בגוף קטן, מה שמתבטא, לפחות לפי מה שנראה לי בנרתיק קטן
זה מתקשר לבעיה הראשונה: אני מרגיש שאני לא חודר מספיק... פשוט כשאני רוצה להיכנס עוד אני מרגיש שזה קצת קשה לה (היא גם אומרת שזה מכאיב לה כשאני נכנס עוד... )אז אני מסתפק בלהכניס רק חצי איבר, המטרה פה היא ממש לא להכאיב...
כמו שאמרתי שנינו היינו בתולים עד לפני 5 חודשים וזה היה חדש לשנינו ובהתחלה השתמשנו בKY מה שהקל על העניין אבל אני עדיין תוהה האם יש מצב שפשוט לא "הרחבנו" מספיק את הנרתיק? (וכן בפעם הראשונה שעשינו את זה ירד לה דם ככה שאין פה שאלה של האם בכלל קרענו את הקרום למקרה שמישהו תהה)
זה מתסכל ואני חושב ששנינו יכולים להנות יותר אם תהיה חדירה יותר עמוקה... (אני טועה?)
בכל מקרה, מה עושים כדי שהחדירה תהיה יותר קלה? ובלי שזה יכאב! זה קצת מבאס הקטע הזה...
עוד שאלה - זה מרגיש מסובך יותר בתנוחות הקלאסיות - אני מעליה, היא מעליי וכו'.
אבל בכפיות זה מרגיש קצת יותר קל וגם בתנוחה דיי מקורית שפיתחנו לעצמנו בה היא שוכבת על הגב ואני על הצד וחודר בצורה הזאת
אבל לעזאזל! לפחות שהתנוחה "המסיונרית" תצליח :\
ועוד משהו... אני קצת חושב שעם הזמן סף הרטיבות שלה קצת ירד, כלומר, יכול להיות שדברים שבעבר הרטיבו אותה היום דורשים יותר זמן ועבודה עד שמספיק רטוב שם? יכול להיות שסף הרגישות יורד?
תודה.

למעלה