שאלה של מתחיל

שאלה של מתחיל

אהלן! יש ברשותי קיוביס גרסא 1, פסנתר חשמלי של קורג וכרטיס קול C-media משהו די מעפן שעולה 150 שקל. אני צריך את קיוביס למשימה מאוד פשוטה - להקליט ערוץ אחד של נגינת פסנתר, ועוד ערוץ אחד של שירה שלי במיקרופון. השאלה הקטנה שלי: מה לעשות כדי שהאיכות של צליל הפסנתר תהיה כמה שיותר טובה וללא לייטנסי? זה קשור לאיכות של הכרטיס קול שלי? לפלאגאינים שצריך להוסיף? אולי צריך להשתמש בריזון 4? (יש לי את הדיסק התקנה איפשהו בבית) תודה מראש ושבוע טוב!

בלי להזכיר את החוקיות של הדברים שאת אומרת

הבעיה טמונה בסאונד הבסיסי של הפסנתר שלך....ומן הסתם של הכרטיס קול הלייטנסי מגיע רק מהכרטיס קול , שחייב להיות מיועד להקלטת אודיו בהצלחה

אוקיי ו..

תודה שי היוזר הוא של אמא שלי ואני הבן שלה שכותב מהיוזר שלה אז בקשר לבעיית הליטנסי אתה אומר שצריך כרטיס קול יותר משוכלל, אוקיי.. ועל מנת שאיכות הצליל של הפסנתר תהיה טובה יותר מה הכי כדאי לעשות? (מבחינה חוקית אין לי בעיה לשלם כסף על דברים שצריך כמובן) תודה!

קודם כל אשמח לדעת מי אתה

ובן כמה אתה , לדעת לאן אתה מכוון מבחינת איכות ההקלטה שלך , לפני שאני מכניס אותך למבוך של עסקי הסאונד. בכל מקרה , "איכות" הפסנתר נקבעת לפי דגימת הפסנתר שאתה עובד איתה , אתה יכול לקנות פלאגין של NI בערך ב800 - 1000 שקלים , של 4 פסנתרים מדהימים , וזה יסגור את הפינה הזאת בקטע של הקלטה. לגבי הלייטנסי , זה לא העניין של "משוכלל" יותר , אלא של מתאים יותר , יש כרטיסים גם של 2000 שקל שלא יתאימו לך ובקיצור כמו שכבר אמרתי , מיועדים לאודיו , אם אפשרות להורדת לייטנסי בצורה משמעותית בהצלחה

אז קוראים לי

עומר ואני בן 23... אני רוצה להקליט שירים שכתבתי שאני שר אותם עם פסנתר בלבד ולהעלות למייספייס ובמה חדשה וכל האתרים האלה. כדי שיהיה לי יותר נוח ושאני אוכל להגיע לביצוע מושלם אני רוצה להשתמש בקיובייס כדי שאני אוכל להקליט חלקים כל פעם ולעשות עריכה.. אז אני מבין ממך שמה שאני צריך זה פשוט כרטיס קול שיפתור את בעיית הלייטנסי ולא בהכרח משוכלל ויקר. יש לך איזו המלצה על כרטיס? ומשה אחרון לגבי האיכות של הפסנתר - במקום אותו פלאגאין של NI שציינת, אפשר להשתמש בדגימה מריזן 4? על מה אתה ממליץ? תודה מראש על העזרה שי

אני אישית

לא מת על הפסנתרים של ריזון אבל זה כבר לשיקולך כל כרטיס שיש לו MIDI ו2 IN 2 OUT יעשה את העבודה

למעלה