שאלה של מתחיל...

Stevenel

New member
שאלה של מתחיל...

פתחתי היום את יומן החלומות והתחלתי לבצע בדיקות מציאות. מהי לפי דעתכם הדרך המהירה ביותר להשגת חלום צלול? האם יש דרך וודאית, בה 90 אחוז מהפעמים אשיג חלום צלול? תודה מראש, סטיבן

LucidGuess

New member
שמע, תראה...

אני לא בטוח שיש שיטות של 90 אחוז אבל יש שיטות שמגבירות בהרבה את הסיכויים, כל השיטות שמבוססות על שינה של כמה שעות, התעוררת, ואז חזרה לשינה הן שיטות שמאד מגבירות את הסיכוי לחלום צלול. לדעתי האישית ומדברים שקראתי, שיטת הווילד ( WILD ) יכולה להיות שיטה של כמעט 100% אחרי שאתה שולט בה טוב, כי בכל שיטה אחרת אתה הולך לישון ונירדם בתיקווה שיהיה לך חלום צלול אחרי שתירדם... לעומת זאת בשיטת הווילד אם אתה עושה אותה נכון אתה נישאר מודע כל הזמן עד כניסה ישירה לחלום צלול, בלי לאבד את המודעות העצמית בדרך, אתה בשליטה כל הזמן עד כניסה לחלום הצלול, לכן זו יכולה להיות שיטה של כמעט 100% הצלחה, הקטע הוא רק שיחסית זו שיטה לא קלה ואתה צריך להתאמן עליה הרבה עד שתיתפוס אותה. יאלה ביי, LucidGuess

Stevenel

New member
תודה רבה, קראתי מעט

על השיטה והיא אכן מאוד מצאה כן בעיני. ד"א, כמה זמן בדרך-כלל צריך להתאמן על השיטה עד להשגת חלום צלול? תודה על התשובות המהירות, סטיבן איל

Gevakumon

New member
נסיוני

אני מתאמן עליה כבר כשבועיים, חלום צלול עוד לא הצלחתי ליצור איתה אבל הגעתי למצב שדברים מוזרים ומעניינים קורים כמו ששמעתי שמישהו קורא לי או ראיתי אנשים בחדר.

Stevenel

New member
חבר´ה, היה לי חלום צלול!

שלום לכולם, אתמול בשבע בערב החלטתי להתאמן קצת בהשגת חלום צלול. נכנסתי למיטה וניסיתי להרדם בשיטת WILD. לצערי, אחרי שעתיים הגעתי למצב של שיתוק בידיים וברגליים, אך לא יותר מזה. מרוב מאמץ נרדמתי לגמרי. 5 שעות לאחר מכן, בחצות, התעוררתי. כעבור שעה חזרתי לישון ונרדמתי בשיטה הרגילה. מתוך שינה, חלמתי שאני יושב ולומד (לא ברור אם בבית-ספר או אם באוניברסיטה) ולפתע נשמעה צפירה, וכל הסובבים נעמדו. הצפירה נשמעה קצת תמוהה בעיני, להתחשב בכך שהשנה עוד לא נגמרה. עוד לא חשדתי בכלום, אך כהרגלי, הבטתי בשעון, השעה הייתה 9:58. עצמתי את עיני, וכשפקחתי אותם, השעה הייתה 11:32. אני חולם! התרגשתי מאוד אך הצלחתי לאפק את הרגשתי. בכל מקרה, קמתי מספר שניות מאוחר יותר. התיישבתי על המיטה והבטתי בשעון של הוידאו, על הצג נראתה הסיפרה 5 בצבע אדום, והרי הוידאו שלי מסוגל להציג רק ספרות בכחול. התעוררות כוזבת! ניגשתי לחלון, ומשום מה, פחדתי לעוף בחוץ, אז רחפתי קצת ליד החלון. מכיוון שלא הייתי צלול ברמה גבוהה, הרגשתי מנומנם, ולא זכרתי איזה כח יש לי בחלום צלול. מהר מאוד השתעממתי והצלילות נעלמה. בדיעבד, זו הייתה חוויה מדהימה, ואני מחכה לפעם הבאה. תודה לכל העוזרים! בברכה, סטיבן

roy758

New member
../images/Emo49.gif ו../images/Emo65.gif

משהו מאוד מוזר, הרי שאני זוכר לפני כמה ימים שחלמתי חלום וגם השעון הראה 9:58 מוזר שהמוח כ"כ אוהב את הספרה הזאת ושעכשיו אני מסתכל על יומן החלומות אני רואה שפעם אחת הסתכלתי על השעון באיזשהו חלום והפלא בפלא השעה שם הייתה 11:32 ......כנראה שאלו ספרות שהמוח קולט וזוכר ואוהב להשתמש בהם
בכל מקרה מזל - טוב!

למעלה