שאלה של מתחילים

רותה25

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכולם. קוראים לי רות ונראה לי שנדבקתי בדבר... קניתי פאזל של 1000 חתיכות, ואני מרגישה התלהבות כמו של ילדה קטנה :) בכל אופן, רציתי לדעת מה החומרים שאני צריכה, כדי ליצור מהפאזל תמונה ממוסגרת (כאשר יגיע היום שאסיים אותו כמובן). אני יודעת שיש דבק מסויים השאלה איפה אני קונה את הדברים האלה, והאם הקרטון שעליו אני מרכיבה את הפאזל יכול להיות סתם קרטון פשוט או משהו אחר. תודה מראש

bendelac

New member
יש מאמרים תבדקי שם

בגדול יש שני סוגים של מדביקים: 1. מביאים למסגר שעושה את כל העבודה (זה יוצא יקר) 2. מדביקים על הקרטון או כל אמצעי אחר או מקדימה ע"י דבק לפאזלים או מאחורה (כשהופכים את הפאזל בזהירות רבה!!) עם דבק רגיל (עדיף דבק מגע). אני בעקרון מדביק על פוליגל זה נראה לי יותר יציב מקרטון אבל גם על קרטון זה אפשרי

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ספרי לנו איזה פאזל קנית. על כל השאלות ששאלת יש תשובות במאמרים למעלה או בין דפי הפורום. בכללי: לפני שאת מדביקה או עושה משהו גשי לחנות מסגרות ותבררי מי מדביק את הפאזל: את או המוכר בחנות. יש להם נייר ומכונה מיוחדת שמדביקה את הפאזלים כך שכדאי לברר קודם. ברוכה הבאה ובהצלחה בהמשך הדרך בתחביב החדש שנדבקת אליו

רותה25

New member
תודה על העזרה

אני מנסה לשלוח תמונה של הפאזל אבל אני לא מצליחה...
זה פאזל של 1000 חלקים, תמונה יפייפיה של סוסים (שאני מאוד אוהבת) ואני כבר עוד מעט מסיימת אותו, אז אני אלך באמת לחנות של המסגרות ואני אבדוק את מה שאמרת לי תודה רבה

למעלה