שאלה של מתחילים :(

Deamon

New member
שאלה של מתחילים :(

למה אני לא מצליח לפתוח קבצי EXE שיצרתי ב VB.NET במחשבים אחרים ובשלי כן? :\ זה נותן שגיאה שחסרים המון קבצים בתודה מראש, דימון

Zeliran

New member
ה .NET Framework. מותקן?

יישומים שנכתבו בטכנולוגיית הדוט נט דורשות שה Framework תהיה מותקנת על המחשב(בסביבות 20mg לגרסאת משתמשי הקצה) היא מכילה בתוכנה את ה CLR ולכן התוכנית חייבת אותה על נת לפעול מאחר שהתוכנית מתקמפלת לשפת ביניים (MSIL) ולא לשפת מכונה והנה קישור

Deamon

New member
דבר ראשון תודה :)

אני עכשיו מתקין מהדיסק.. נראה מה יהיה ו... חתימה חמודה יש לך :)

Deamon

New member
אממממממממ התקנתי אבל.... :(

מה אני עושה עכשיו? :\

Deamon

New member
מז"א מפעיל?

מצטער אם אני משגע אותך פשוט אני נורא חדש בזה..

Zeliran

New member
אהה...

אמרת מקודם שלא הצלחת להפעיל את התוכנית, אז עכשיו התקנת את ה framework במחשב שבו רצית להפעיל את התוכנית נסית להפעיל עכשיו את התוכנית שלא עבדה מקודם?

Deamon

New member
בעעעעעעע

אתה רוצה להגיד לי שכל פעם שאני מכין משהו אפילו הכי קטן אז זה שרוצה להפעיל אותו חייב להוריד תוכנה בגודל 21 מגה?

גרי רשף

New member
לא

ב-XP זה מותקן אוטומטית עם מערכת ההפעלה. ב-Win98 צריך להתקין בכל מחשב.

Zeliran

New member
*תיקון

ה framework אינו מותקן יחד עם ה XP כפי שזכור לי... אני למשל רק התקנתי אותו כאשר התקנתי את ה VS.net ועוד משהו: אתה לא צריך להתקין את זה לכל תוכנית, אלא לכל מחשב... ו..כן, אין יותר מדי מה לעשות..

Deamon

New member
גם ב 2000 זה קורה....

ואין דרך לתקוע את הקבצים האלה בתוך ההתקנה ושיהיה כמה שיותר קטן?

gilad g

New member
20 מגה זה לא כזה נורא,

במיוחד אם ההתקנה היא חד פעמית.

Deamon

New member
נגיד אני מכין תוכנה קטנה....

אז אם אני רוצה לתת למישה ואני חייב לדחוף עפ זה קובץ בגודל 23 מגה? :\ אין דרך להכניס אותם לפחות לקובץ ככה שייתפסו כמה שפחות מקום?

gilad g

New member
לא,

אבל כמו שכבר אמרו לך, ההתקנה הזאת היא חד פעמית, והיא תשמש את כל התוכנות שנבנו ב-net. .

Zeliran

New member
הדבר הכי "דרסטי" שאתה יכול לעשות זה

לכווץ את קובץ ההתקנה... נדמה לי שאפשר להתקין רק קבצים שהתוכנית צריכה אבל זה כבר עניין שאף אחד לא באמת רוצה להכנס אליו פשוט התקנה חדש פעמית פשוטה.. וזהו.

גרי רשף

New member
ערכת התקנה

ניתן ליצור ערכת התקנה, הערכה תבדוק אם ה-NET Framework מותקן, ואם לא - תפנה אותך אוטומטית לאתר ממנו יש להוריד ולהתקין את הקבצים ותמשיך בהתקנה (ניסיתי את זה פעם וזה פעל ללא תקלות). אני מצרף קובץ אקרובט עם הסבר ברור (שאפילו אני הצלחתי להבין
) כיצד יוצרים ערכת התקנה. ההסבר מתייחס ל-VB.Net אבל הוא כמעט זהה ל-#C. עלי לציין שהורדתי את זה מהאינטרנט והמקור אינו רשום לפני.

למעלה