שאלה של מתחילים....

chapling

New member
שאלה של מתחילים....

רציתי לברר לגבי בדיקת זרע הבעלול רצה בית חולים כרמל בחיפה ושם אמרו שאפשר רק פעם בשבוע בימי שלישי.... וזה אומר להפסיד את החודש.... זה הגיוני שעושים בדיקת זרע רק פעם בשבוע? ואם לא אז איפה עוד בצפון (קופ"ח כלילית) אפשר לעשות בדיקה (אם אפשר עוד מחר...) ניסתי לעשות קצת חיפוש אבל לא ראיתי משהו רלוונטי אנא תשובתכם המהירה.... תודה

chapling

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

המחכה

New member
לא יודעת לגבי כרמל

אבל בלין יש יום יום ואפשר ללכת לקליניקה פרטית (כמו יהודית סטולר) זה עולה 220 ש"ח אם אני לא טועה, ומקבלים החזר מלא מהקופה.

אפשר בבי"ח אלישע

אפשר באלישע לעשות בדיקת זרע באופן פרטי - לפי מיטב דכרוני זה עולה משהו כמו 400 ש"ח. אני חושבת שאפשר לעשות שם בדיקות כל יום.

אני התן לך משהי שעושה את זה

יהודית סטולר- מכון פוריות, רח' פולד ברכה 8, קריית חיים. אני במכבי ובעלי בכללית, שלחו אותנו לעשות השבחה ליהודית שילמנו לה 220 ש"ח, לקחתי ממנה את ההפניה של הרופא שלי וקבלה והלכתי לכללית לקבל החזר. אז אולי תוכלי לבדוק איתה עם איזו הפניה את צריכה לבוא בשביל שזה לא יעלה לך או יחזירו לך את הסכום המלא. היא המרה לי שיש לה הסדר עם כל קופת חולים. והנה הטלפון שלה: 8421177 מקווה שזה יעזור

tamshl

New member
ד"ר זיסקינד גניה

מקבלת בביתה ברחוב תדהר בורדיה אני אל מוצאת את הטלפון שלה אבל בספר טלפונים נמצאת היא מנהלת המעבדה בבני ציון ומאוד נחמדה . מזמן לא היינו אצלה . בהצלחה

למעלה